bahocum S-tekin hayır tabii ki bu kadar pimpirikli olup kendinize hamileliğinizi zehir etmeyin derim. Daha çok uzun bir yolunuz var yolun başındasınız. Soğan düşük yapsaydı Türk nüfusu tükenirdi heralde. Her yemeğimizde soğan var bizim
Zeynepkrkytlli S-tekin sanmıyorum canım Soğan kavurması hiç yemedim ama ben ekmek arası peynir domates salatalık soğan koyuo yiyorum bu zamana kadar hiçbir şey olmadı Allah’a şükür
Temmuzmucizesi26 S-tekin ayy o kadar kolay doğum başlatıyorsa ben gidiyorum yemeye 😂😂 38 haftalık oldum daha tıkk yok 😂 hurmaya da başlatır diyorlar günlük 7 8 hurma yiyorum hala bir açılma yumşatma yapmadı rahimde
Neferut S-tekin ben de 6 haftalık gebeyim pişmişini kızarmışını çiğini hep yiyorum soğanın canım çekiyor ilk defa sizden duydum bir şey olacağını düşünmüyorum açıkçası
S-tekin Neferut aslında korkmadan yedim. Hemde bayaa yedim severimde. Ama yedikten sonra ağrı başlayınca öyle anı gelip giden ağrılara alıştım ama kesilmeden devam edince korktum ister istemez.
S-tekin Lütfen yargılamayın hanım arkadaşlarım. Çocuğu olmuyor diye adını çıkarsalar ve birde dusugunuz varsa ister istemez panik korku oluyor