Tachbibi Merhaba arkadaşlar doğumda bebek için hemşireye ne bilim 10lu 5li takim vermek zorunlumu acaba Ben tulum zıbın şapka halinde aldım da acaba sorun olur mu
2bebekannesi3542 Tachbibi bir sorun olmaz zıbın alt üst takım bez bir adet battaniyeyle verebilirsiniz o kadar giydiriyorlar zaten
koomikbiranne0507 Tachbibi bizim kıyafeti hastahane vermişti alt üst takım içinde badisi vardı eldiveni şapkası odaya gelince ben kendi koyduklarımı giydirmiştim bi tek bez ve battaniye verdim ben onlara
Boncukk123 Tachbibi hayır canım neden sorun olsun bende çantaya alt üst takım içine zıbın eldiven şapka çorap ağız mendili ve nohut battaniye koydum bir tane de bebek bezi
Merve1414 Tachbibi 10 lunun hepsini goydirmiyorlar zaten bı tane alt üst yeni doğan takım içine zıbın ve çorap şapka koy yeter birde battaniye verirsjn
Masym34 Bende merak ediyorum ne giydiriyorlar kaç parça vermemiz lazım bide kalanları geri veriyorlar dımı 🫣
gzdehlal-36 Tachbibi tam takım şart değil siz zıbın alt üst takım çorap şapka eldiven battaniye kendiniz set yapın verin bende öyle yaptım