Yazgan1 Arkadaşlar bu sabah nişanım geldi doktoruma yazdım bebeğin de 2 gündür hareketli az diye kontrole gittik. Her şey normal çıktı, doğum yakın mıdır ne yapmak gerek bi telaşe oldum 🤷🏻♀️
Merve1414 Yazgan1 kaç haftaliksin yakın bugün icindede olabilir bı kaç günde sürebilir bı kaç haftada kişiden kişiye degisiyo
Yazgan1 Merve1414 ultrasonla baktı bi sorun yok dedi plesantan kireçlenmiş dedi ama açıklığıma falan bakmadı nstye girdim sancım da yoktu
Aliye35 Yazgan1 3 gün ile bir hafta içinde doğum olur büyük ihtimalle canım. Eğer gelen nişansa. Telaş yapma pskolojini doğum için ayarla derim. Kolaylıkla doğum yap inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yazgan1 Kızlar kimse yok mu 😞 gün içinde işlerimi hallettim dışarıda eve geldim yine bi lekelenme gördüm kahverengi. Normalde nişandan sonra olur mu bu
seymaa7 Yazgan1 benim sabahtan sancılarım başlamıştı hemen hastaneye gitmek istemedim akşam arka arkaya nişan gelince içim rahat etsin belki başka kanamadır diye hastaneye gittim açılmam 8 cm olmuş 3-4 saat sonra da doğum yaptım
Yazgan1 bebosmommy doktoruma mesaj attım fotoğrafını da çekmiştim akıntının onu da attım daha çok akıntı gibi ben kan göremiyorum dedi. Bekleyelim dedi ama. Bu şekilde durum yaşayan bi tek ben miyim ki
seymaa7 Yazgan1 siz sancınız olursa onu takip edin zaten anlarsınız regl ağrısı gibi değil direkt karından bele ve makat bölgenize vuran bi ağrı oluyor
Nesli46 seymaa7 arka arkaya gelmesi normal bende 3 gün boyunca gelmişti sonrasında oldu doğum hayırlısıyla alın kucağınıza 🥰🙏🏻
Yazgan1 seymaa7 yani karnımda bebek sertleşiyor bide rahmime doğru bi ağrı vuruyor arada şiddetli ama sık olan bi durum değil, belki açılmam başlamıştır sizin gibi bilemiyorum ki. Ağrı acı eşiğim çok yüksektir bu sebepten anlamıyor olabilirim gibi düşünüyorum
Yazgan1 Nesli46 ay çok sevindim benim gibi birinin çıkmasına burdan da baktım bi kaç arkadaşa sordum 1 kere gelmiş çok endişelendim. Allah razı olsun valla rahatladım 🥹🌸
Yazgan1 Aliye35 Allah razı olsun 🙏🏼 çok merak ediyorum süreç nasıl olacak diye 🥹 Doğum korkum yok ama süreç beni tedirgin ediyor 😞
seymaa7 Yazgan1 evet anlamıyor olabilirsiniz benimde acı eşiğim çok yüksektir ben yalancı sancı sanıp hastaneye gitmedim ama ne olur ne olmaz diye ufak ufak sancılar başladığında bol bol merdiven inip çıktım birde 2 saat sıcak suda oturdum gittiğimde açılmam baya ilerlemiş işe yarıyor yani