Hilaldabaan merveecoskunn Ya dün bende idrar tahlili verdim sağlıklı ocağında protein değeri eser yazıp kırmızı yanıyor bugün hafta sonu sağlık ocağı kapalı doktorumda yok bir acile gideyim diyorum ya korktum ne olur ne olmaz diye
Yaprakdokumuseverr merveecoskunn idrarda protein yoksa zehirlenme olmaz. Ben kaç kez yüksek tansiyondan acile gittim idrar bakıyolar hemen yoksa geri yolluyolar.
merveecoskunn Hilaldabaan Eser var demek diye biliyorum bence git acile bı baktır için rahat etsin cumartesi daha bugün pazartesiye var daha
Hilaldabaan merveecoskunn acildeyim canım kan idrar verdim tansiyon ölçtüler tansiyonum gayet iyi çıktı kaç kere ölçtüler hemde şimdi idrar ve kanı bekliyorum bebeğe baktılar bebek iyi nst de iyi şükür
Hilaldabaan OktaycanveAnnesi tekrar idrar kan verdim tahlil tansiyon falan ölçtüler çıkmadı bazen sağlık ocağında maalesef sonuçlar yanlış çıka biliyormuş
OktaycanveAnnesi Hilaldabaan çok sevindim adınıza ne yazık ki benim yanlış değil son sonuca göre ne olacak bilmiyorum ..
Tgbaby OktaycanveAnnesi 24 saatlik idrar istediler mi sizden benden istedi doktorum ona başlayacagım tansiyonum normal bebek hareketleride normal ntsde normal
Hilaldabaan Bhrdgan benim sağlık ocağında çıktı şehir hastanesine gidip tekrar verdim tansiyon falan temiz çıktı sonrasında şükür