Nergiz7 Kızlar normal doğumda alttan dikiş atılıyormuş ya hani, (ayy yazarken içim bi titredii 🫠) o dikişlerle nasıl tuvaletimizi yapcaz kız ! Onu bırak nasıl yürüyecez ! İlk hamileliğim ve 70 günüm kaldı, her gün farklı bi düşünceyle cebelleşiyorum 🥹🥲
Aerithma Nergiz7 aramızda 6 gün var benim de 64 günüm kaldı. Bazen kesiye gerek kalmıyormuş doğumun durumuna bağlıymış. Benimde aklımda hep o düşünceler var. Rabbim kolaylığını verir inşallah diyorum hep. 🙂
Dilarac Nergiz7 düşündüğün gibi hiç olmuyor ben de normal yaptım 3 dikiş atıldı ciş yaparken falan yanma oluyor diyorlardı hiç öyle olmadı otururken kalkarken de iyiydim eve geldim bağdaş oturdum 😅
annelik_4 Nergiz7 44 gün kaldı benimde ilk doğum benimde kafamda dikiş atarken aciyck mi tuvalette napcm diye düşünüyorum 🙄
dogurangaplumba metemom_ hayır uyuşturuluyor sonra kesiliyor doğum sonrası dikilirkende uyuşuk oluyor uyuşturmadan kesmiyorlar dikerkende haliyla uyuşuk oluyor ayrıca dikiş varken sorun olmuyor sadece otururken yavaşça nazikçe oturmak gerekiyor o kadar ne tuvalet yaparken ne yürürken asla hissedilmiyor ki zaten tuvalet sonrası dikişlere baticon dök dendi bana ben her tuvalet sonrası baticon döktüm
dogurangaplumba annelik_4 doğrudur😅 benim 2. Olcak normal doğum yaptım dikişler korkutmasın sizleri tuvalet sonrası yapmanız gerekeni doktorlar anlatıyor zaten tuvalette de sorun olmuyor zaten ☺️