rukiyece canım bende şuan 10 yillik evliyim 6 yıl boyunca denemediğimiz hiçbir şey kalmadı 12 kimyasal gebelik. 6 yılın sonunda biz pes ettik olacağı varsa olur dedik akışına biraktik. Hatta eşimle aramizin kötü olduğu bir dönemdi. esim yurt dışına gitmeye karar verdi çalışmak için. Olurda gelirsen orda bakarız artık tüp bebek falan mantigindaydi tamamen Allaha bıraktık anlayacağın. Esim vizeyle falan uğraştığı dönem bi ay kanamam hiç durmuyordu doktora gittim hormon bozukluğu rahim kalinlasmqsi dedi doğum kontrol hapi verdi gönderdi meğerse hamileymişim o ay ilaçları da kullandım kanamam durdu hastaneye gittim hormon bozukluğu için doktor 7 haftalik hamile olduğumu söyledi ve nasiptir ki o gün eşimin vizesi onaylanmıştır. Esim hamilelik haberini duyunca vizesini yırttı gitmekten vazgeçti şuan oğlum 3 buçuk yaşında ve ikinciye hamileyim doktorlar senin tüp bebek dışında hamile kalman imkansız diyordu Rabbımin işi o kadar güzell yeterki sabırlı olun Rabbım en güzel zamanda nasip eder inşallah içinizi ferah tutun lütfen🫠🫠🫠