ikii-bebekannesi Zeynepkrkytlli vallahi kasık ağrısı dedim haftamız aynı sizinle zaten 33+1 benimde bugün artık artınca korktum gittim annem zorladı daha doğrusu ya enfeksiyon aşırı ciddiymiş
Nesli46 Zeynepkrkytlli bende sağa yatamıyorum ağrı oluyor çocuğun üstüne yatmış gibi hissediyorum başıda çok aşağıda olduğu için bacak arama ekstra yastık koyup öyle uyuyorum sol tarafımda ağrıları da az da olsa hafifletiyor sende dene canım hayırlı doğumlarımız olsun🥰
Zeynepkrkytlli Nesli46 ben de öyleyim canım ama sürekli sola yatnak da yoruyo tabi Bu arada henim yastık 3 Başımın altı, bacak arası, ayağımın altinsa da bı tane var 😂
Zeynepkrkytlli Bceylan dün ben de öyle hissettim İnşallah gubunu bekler Konuşuyorum sürekli benim kızım çok akıllı uslu annesini hiç uzmez annesinin karnını deşmeye hiç çalışmaz diye 😂😂😂
Betren Zeynepkrkytlli ya benimde 3 gundur sadece gece yattığımda basliyo kasilmalarim anlamadim sabah geciyo
Zeynepkrkytlli Betren sabah oluyo ama geceki kadar şiddetli değil bazen geciyo bazen de kasık değil De kalcamin altı aciyo
Betren Zeynepkrkytlli normal sanci mi acaba ya bugün de sol kasık sancim var yalancı sancı mi normal mi diye takip etmekten yoruldum erken doğum riskim var ne zormuş bu hamilelik
Zeynepkrkytlli Betren bence yalancı sanci değil çünkü ona hareket desistirince geçer diyolar benimki gecmiyodu Ama gerçek sancı da değil öyle olsa şimdiye dogurursum
Betren Zeynepkrkytlli doktora sordunuz mu benimde bu çarşamba doktor kontrolum var sorayim hareket degistirdigimde benimde gitmiyo
Zeynepkrkytlli Betren o gece agrirsa gidecektim ama ağrımadi Hafif ağrı var ama sancı olmadı o i yüzden gitmedim doktora
Zeynepkrkytlli Betren yok canım sadece oturup kalkarken kuyruk sokumu kalça altı kasık ağrısı oluyor Ama üçü birden değil üçünden biri oluyo genelde
Zeynepkrkytlli Betren bı görün bakalım benim oersembe randevum var o güne kadar sancı şeklinde vurmazsa acile gitmivem ama tekrar sanciya dönerse gidicem
Zeynepkrkytlli Betren çok geçmiş olsun canım inşallah senin için de bebeğin için de hayırlısı olsun Sonucunu merak ediyorum Rabbim zamanlı doğum versin hepimize de