Melike2535 Gulsahgunhan saglila dogurun inşallah bize sebepsiz infertilite dediler ama bence sebepsiz değil sperm hareketi yavaş olduğu için olmuyo
Melike2535 Cankuss35 inşallah canım bende herhangi bi sorun yok iki kimyasal oldu pıhtılaşma yok diyolar ama üç heterozigot bir homozigot var sonuçlarda onu da anlamadım rahim filmi hormon testleri hepsi normal aşılama yaptırdım tutmadi yumurtlama sorunumda yok
Cankuss35 Melike2535 benı eşimin morfoloji %2 idi 9 tane içti o ilaçtan o ay gebe kaldım işe yarıyor yani
Melike2535 Cankuss35 bı tanidigimiz var 7 yıl sonra gebe kaldı o da emodex diye bı ilaç kullanmış eşiyle birlikte gebe kaldım sayesinde dedi bende bu ay onu deneyeyim diye dusunmustum ama proxeedi mi alsam şuan kararsizim
Cankuss35 Melike2535 ikisininde yorumlarına bak araştır hangisi içine sinerse onu al ama ben kullandığımızı öneriyorum tabiki 🙏🏻 güzel haberler alırız inşallah
Duygumsu Melike2535 hareket hızı sadece düşük ama doktorun önerdiği takviyelerle düzelir ve bir tavsiyem var ilişkide spermi hızlandıran jel var onun sayesinde hamile kalan çok duydum gynoseed adı
Yakamozlu Duygumsu Eğer sperm anomali bozukluğu, kalite düşüklüğü varsa bu jeli önermiyorum. Kimyasal gebelik geçirenler çok bu yüzden. Spermleri ileri götürüyor ama kalitesiz olanı da.
mrp2023 Melike2535 eşinin sperm sayısı iyi canım ileri hareketlilikte düşüklük var ondan dedim sende mi acaba bişey var diye gitmeyi düşünüyormusun doktora
rmysa388_ Melike2535 eğer ki durumunuz varsa özel bı doktora iyi olan bı doktora git tedaviyi takip etmeleri çok önemli
Musel zey-nep11 bizimde 4 aydır olmuyor oğlum var 4 yaşında onada anca 1 sene snra hamile kalabilmiştim sperm testi vermişti eşim güzel çıkmıştı sonuçları ama şimdi diyorum sigarayı çoğalttı acaba değişiklik olmuşmudur balık yağı aldık balık yağı içiyoruz ikimizde siz balık yağı deyince sevindim valla en azından ufakta olsa bi takviye olur bize
Yakamozlu Melike2535 Merhaba aynısını yaşadık, sonuçlarda benzer, proxeed ilaç var sulandırıp kullanılıyor, yanında da Saraçoğlu keçi boynuzu kürü yaptım hep içirdim. Sonuçları şimdi normale döndü. Öneririm…