Elffth_2017 1palyaco doğum masasında bez bağlıyorlar ondan sonra ben mesane pedi almıştım çok faydasını gördüm tavsiye ederim
busraozkan33 1palyaco depend resmen harika birşey 40 gün önce doğum yaptım hastane ilk hasta bezi takdi lavaboya gidince hasta bezinin cırt cırtlı yeri dk başı açılıyor ama depend çok kullanışlı
Liyaats Adenala merhaba biraz konuyla ilgili değil ama ilk gebeliğim meraktan çatlıcam 2li tarama testim cıkmıs sonucları Papp-a 3.09 Free beta hcg 52.3 Sizce nasıl bir deger normal mi risk var mı kötü sonuc mu
Anneoluyorumm00 1palyaco benimde sezeryandı ilki çok rahatti yani iki doğum içinde kullanışlı depend,hata bir paket almıştım sonra baktım çok iyi gidip ikinci paketide aldım yanlardan yırtıp açılıyor çok rahat
Liyaats Adenala hadi yaa özel değilse eger sizin sonuclar iyi mi çıkmışta acaba buna yakınmıydı yani hatırlıyorsanız
xhbgns 1palyaco Normal doğum yaptım ilk saatler depend ve lohusa pedi birlikte kuşlandık sonrasında depende döndüm ama ben her tuvalete çıktığımda yenisini taktım sürekli olarak değiştirdim dependi de yani bez gibi dolmasını vs beklemedim. Memnun kaldım yine doğum yapsam yine depend tercih ederim.
Sessizlik-21 1palyaco depend klot cok rahat kullan at bkimijdan ama sezaryanda pek izin vermiyo doktorlar bn ilk birgun cok kanama oldugu icin yinede tkmis cikarmistim bi skinti olmadi
Cerenbelis1 ela-arikaN-13-07 bence alabiliyorsan depend de al ilk günler çok rahat edersin kanama fazla oluyo çünkü kıyafetlerin batmasın
Kbryns 1palyaco ben depend aldım ancak içine koymaya gece pedlerinden aldım, depend değiştirmek zor oluyo ve az kanaman olduğunda depend ziyan oluyo dediler, içindeki pedi değiştirmek kolaylık sağlıyomuş
Nurkmrn İlk doğumumda sezaryan oldum ve kanamam çok yoktu o yüzden de normal ped kullandım ama kanamam çok olsaydı büyük ihtimalle ped yetmezdi o yüzden ikisinden de iki üç adet bulundurun durumunuza göre kullanın
GizemBeidokhti 1palyaco sezeryan doğum yapmıştım depend çok rahat oldu külot gibi sıkmıyor uyurken yatak battı derdi de yok çok rahattı . Şimdi yine depend aldım Migros’ta indirimde şu an