Nazarboncuguu 1palyaco Bir hemşire videosunda diyordu. Dependlerin iç kısmına lohusa pedi koyarsanız azıcık bir sızıntıda değiştirmek zorunda kalmazsınız daha uzun süre kullanım olur diyordu. Bende depend almıştım ama videoyu gördükten sonra 1 pakette lohusa pedi almaya karar verdim🫣Belki size de fikir olur 🌸
Nesli46 1palyaco depend tabi rahatlık olarak çok güzel ama depend olmasada herhangi bir külot bezde rahat 🥰
23_izmir 1palyaco ilk sezeryan olmuştum depend 2. Paketi alerjik yapmıştı kaşınıyordum şimdi 1 paket depend 1 paket lohusa pedi aldım
Sumeyyealts Depend aldım hastanede hasta bezi taktılar vajinal doğum yaptım bu arada kanama kontrolü yapmak için kalın bir gazlı bez koydular sık sık onu değiştirdim dependide eve geldiğimde kullandım gayet rahat ettim
Flowers123 1palyaco kesinlikle depend aşırı aşırı rahat bişey ben şoktan almıştım içinde 9 tane vardı hepsini kullandım çok memnun kaldım 1 ay oldu doğum yapalı
Flowers123 Zeynepkrkytlli hayır asla belli olmuyo dışardan çıkar tak çok kolay yani yenisini takmak için pantolon çıkarmanız gerekiyo ama ben hiç zorlanmadım
Zeynepkrkytlli Flowers123 sizinki normal miydi sezeryan miydi oeki Bı kişiye daha sormuştum ama inşallah aynı iisiye tekrar sormuyorumdum😂🫣
2bebekannesi3542 1palyaco izmirde agustos sıcagında dogum yaptım hic rahatsız etmedi depend.. yine depend kullanacagım..
Tubatgn 1palyaco Kesinlikle hasta bezi medikallerde satılıyor. Ya da en büyük boy pedler. Kotexin ultra gece pedi var.
Buseyv7 1palyaco ben lohusa kiloduyla rahat edememiştim ped daha iyidi ve daha rahat hareket edebiliyodum :)
1palyaco Zeynepkrkytlli bana kalsa normal istiyorum inşallah öyle olur. Ama vajinal varisim oluştu bu engel teşkil ederse sezeryan olacağım son haftalarda kontrol edip ona göre karar verecek doktorum . Veya sezeryanı gerektiren herhangi başka bir neden çıkmazsa .
Elifasell 1palyaco ilk gebeliğimde depend kullanmıştım. Cok rahattı. Hatta biraz büyük gelmişti gobeğime kadar cekmiştim dikişimide rahatlatmıştı. Paket olarak sarılıyor içinde 9 tane var sanırım.
Flowers123 Zeynepkrkytlli yok bana sormadınız ben normal doğum yaptım ilk doğumumda hasta bezi kullandım yani ondan al demişti etraf bende hasta bezi almıştım onu bağlamak çok zor gelmişti 😃 bu doğumumda birinden duymuştum depend diye öyle almıştım iyi ki almışım tek dezavantajı yani kilot gibi olduğu için pantolon çıkarıp giyiliyo ama ben o konuda da zorlanmadım yani hasta bezi takana kadar pantolon çıkarıp giyerim 😅
Tugcedora 1palyaco ilk doğumum da 2sini de aldım ilk pedi taktım ama çok kaba geldi rahat edemedim sonra depend kullandım o çok daha rahat şimdi 2. Ye hamileyim 33 haftalık hamileyim depend aldım
Meryemcee 2 sezaryan yaptım depend kullandım şimdi nasipse 3.de geliyor ondada depend kesinlikle daha rahat 1 paket yetti hatta 2 tane fln kalmıştı
Ozlem1993 1palyaco bence depend almayın yani kanamaznız ne şekl olur bilmiyorum ama hastanedeki hastane bezlerni kullanmıştım rahattı eve geçince normal ped kullanmıştım aldıgım dependler kaldı öyle elimde zaten sezeryandm dar gelmişti normal doğumsa belki kullanabilirsiniz