ozkangulkilic Haftaya yeni giriyorum geçen hafta kontrolde nst’ye alındım sancı çıktı 1 cm açıklık var denildi. Kendimde çok şiddetli bir ağrı hissetmiyorum ancak kasilmalarim var dinlenince biraz geciyor. Adet olacakmisim gibi bir ağrım oluyor bazen kısa süreli. ayağa kalkınca vajinal bölgede ağırlığı hissediyorum diyebilirim. Sancısı olmadan açıklığı olup suni sancıyla doğuma alinanlari duydum. Pazartesi tekrar nstm var sizce alınır mıyım yoksa doktor biraz bekletir mi sizce? Aksilik olmazsa normal doğum olacak
Enesinn_annesiii ozkangulkilic sancı ve açıklık aynıysa almazlar ama sancı veya açıklık ilerlediyse yatış isteyebilir doktorunuz
Boncukk123 ozkangulkilic düzenli sancın çıkarsa NST de yatış verip suni sancıyla destekleyebilir ya da sancın düzensiz ama açıklığın 4cm üzerinde olursa yatış verip o şekilde takip de yapabilir
hunilimom ozkangulkilic sen hissetmesen de açıklık ilerlediyse 3-4 cm vs olduysa alabilir sancin nst de yüksek çıkarsa alırlar benim sanicm yoktu ama 3 cm açıklık vardı suni istedim doktorla uygun gördü aynı gün öğlen takıldı 1 buçukta akşam 7 buçuk da doğum oldu sancım 2-3 gibi başladı
BMutlu Sen hissetmesende sancın ve acıklığın olabilir nst de cıkar zaten ağır bisey kaldırma kendini yorma zaten doğum olsa bile 36.haftadan sonra olmuş olacak tedirgin olma o yüzden umarım sağlıkla kucağına alırsın evladını:)