bhtrolcay Mervemertt aradaa bi oluyor ama sancı giriyo bnde korkyrum bişeymi oluyor dye dikkat ettim ayakta fazla kaldığımda falan daha çok oluyo
Alpmusts bhtrolcay bhtrolcay ayni tarihleer ayni hisler benim oglumda 4 bucuk yasinda ama cok heyecanliyim daha doktora gitnedim. Adet gunum de gitmistim beta 190di gozukmedi tabi 3 mayusta gidicem insallah
bhtrolcay Alpmusts İnşallah sağlıcakla alrız bebişleri😊😊 doğumlarımızda aynı haftamı olur acaba😊😊heycanı aynıymış ya ilkkez gibii🥹🥹
Alpmusts bhtrolcay bende de var kasık ağrısı alt karın ağrısı ben en son 4 haftalıkken girmiştim randevu bulamadım 3 mayısta gidicem kese felan göremedik daha
Mervemertt Alpmusts sanırım bizim günlerimiz hep yakın birbirine biz. Keseyi gördük ama kalp atışı duymadık 3 mayıs ta biz de onun için gideceğiz 6+4 şu an 🫢
Alpmusts bhtrolcay bugune randevu buldum gittim bebeği kalp atışını gördüm 7+2 şükür ama devlet olduğu için dinlettirmedi gösterdi ♥️♥️
bhtrolcay Alpmusts çok sevindimm maşallah🥲😍 Darısı benim başıma pzartesi gidicem bende 🥹❤️şimdiden ya duyamazsam dye tedirginim hani hiçbişey hissetmiyoruz ya bnde endişeleniyorum
Alpmusts bhtrolcay bende duyamadım devlet hastanesinde duyulmuyor galiba doktur gördü ve banada gösterdi fasulye kadar dedi 😊
bhtrolcay Alpmusts olsun canım sonuç olarak kalp atışlarının olması bile yeter oyy minikkk ya subanallahh🥹