bhtrolcay Kızlar bugün ultrasonda kesemizi gördük ikinci gebeliğim ama yine aynı heyecann sanki 4 sene önce doğum yapmamışım gibii 🥹😅 Rabbim tüm anne adaylarının evlatlarını kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin❤️🌸🥲
Echanim bhtrolcay hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde öyle 4 sene oldu doğum yapalı şimdide sanki ilk gebeliğimmiş gibi 😍
Dilarac bhtrolcay sağlıcakla gelsin bende 10 haftalık hamileyim oğlum 13 aylık ☺️ tekrar gebeyim sağlıkla gelsin bebişlerimiz cinsiyetiniz erkek gibi ultrason dan ☺️
KurabiyeninAnnesi123 bhtrolcay bende 2.ye hamileyim 5+6 yız bebegi göremem diye randevuyu iptal ettim saglikla görürüm inşAllah bende ultrason kağıdınızda 7+5 olarak görünüyor bebişiniz
Neferut bhtrolcay canım bende 6+0 ım 5 haftalıkken ultrasonda kese göründü haftaya gelin dedi birkaç gün sonra gideceğim acaba bebek görünür mü ya da kalp atışı duyulur mu biliyo musunuz
Muhammedmirza Merhaba nasıl gidiyor hamilelik benimde 8 haftalık ama çok kötü halsizlik ve bulantım oluyor 😔 Güle güle sağlıkla kucağımıza alalım insallah 🫶
bhtrolcay Muhammedmirza aminn inşallah cümlesiyle🤲🏽 bende hiç bi belirti yok sadece aşerme var canım🥲
bhtrolcay Bebekk38 inşallah amiin cümlesiyle 🤲🏽 kesede gördü doktor canlı ve kan pıhtısı olduğunj söyledi henüz🥲🥲
bhtrolcay KurabiyeninAnnesi123 kalp atışları için biraz daha beklemem lazmmış bnde 10 gün içinde tekrar gidicem🥲 inşallah sağlıcakla alrzz bebişleri🥹
Bebekk38 bhtrolcay benimde oluşuyor diye gösterdi kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi 8.haftada duymuş olacağız inşallah.. benim bundan önce dusugum var. 8. Haftada kalbi durdu
Alpmusts 6+4 sum end son pazartesi kan verdim i 8bin kusur ciktii doktor randevusu 3mayisa buldum ozamana kalp atisda belli olur bekliycam bi sorun olmaz galiba degilmi
bhtrolcay Alpmusts 8 bin se sağlıklı gebelik canım benimde 3 bin ksürdü maşallah diyelim senle aynı haftayız ozaman ❤️🥲 son adet tarihin nezamandı
gonulmusic Alpmusts 6+4 haftalık hamilisin be bta 8000 mı çıktı ben 5 haftalikken kan verdim 13.698 çıktı 🙄🙄 nasıl oluyor ya
Bebekk38 bhtrolcay amin inşallah canım rabbim herkesin yavrusunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Elos_1907 Kızlar bende 6 dayım aşırı kabızlık var bgn baya ıkındım sorun olur mu ya çok kötüydüm nefesim kesildi mecbur kaldım okdr ıkınmakla sizde kabızlık var mı
bhtrolcay Elos_1907 aynı sorunu ilk hamileliğimde yaşadım çok zorlandım bende snin gbi bol su iç merak etme bi sorun olmaz inşallah🌸🌸
baharmom35 Elos_1907 bende 1 kere oldu 6. Haftaya girdim bende berbat bişi çok zor ben hemen kefir içtim pekmez zeytin yağı tükettim hemen kayısı falan bol su acil önlemini al ıkınma zorlama sıvı sebze tüket