Bernadereci Kızlar 26 haftalık erken doğum yaptım ilk başlarda bir sağımda 2 biberon süt çıkıyodu erken doğum yapmama rağmen bebeğin emmemesi benim üzüntüm çok güzel sütüm geliyodu 2 ay oldu doğum yapabilir 1. Ayı sütlerim taşıyodu şuanda 60 ml sadece sabah ilk sağımda çıkıyo sonrasında zorla 30 ml süt sağabiliyorum sütümü arttırmak için ne yapabilirim ne olur tecbürelerinizi benimle paylaşın çok korkuyorum bebeğim küvözden çıkana kadar tamamen kesilicek diye süt arttırıcı çaylar içiyorum bol su içiyorum nasıl geri dönücek sütüm lütfen yardımmmmmm🙏🏻
fm-112 Bernadereci paketli gıda karbonhidrat vs kesip protein agırlıklı beslenebılırsınız doktorunuzun onerısıyle sut arttırıcı tabletler var onu danısıp kullanabılırsınız
Bebegim3444 Bernadereci ben 33 Haftalik doğum yaptım. Bol tahin helvasi yedim ve bestlak damla kullandım sütüm çoğaldı iki bebeğime de sağıp gönderiyordum. Saatimi kacirmadan süt gelmese bile 2 saatte bir 20 ser dakika sağım yap. Ve duş önemli. Doktorum seyden önerdi yaptığım gbi damarlar açıldı. Tulbenti sicak suya koyup çok sıcak yada soğuk olmayacak şekilde göğüslerinin üstüne koy damarlar açılıyor o şekilde onu da sürekli yapabilirsin.
Adenala Bernadereci Duşta sıcak su kompresi yapın süt kanallarını uyarın Hurma incir kurusu dur kurusu bol su için Öğünlerinizi atlamayın ( kahvaltı öğle akşam yemeği ) Bestlak damla ( herkeste işe yaramıyormuş ama denenebilir ) Bir de sürekli emzirmeye çalışmak lazımmış direkt mama vermicem bende en son çarem mama Rezene çayı
Bernadereci Alparslanmom__ evet anne çayı içiyorum içinde ıhlamur rezene anason kuşburnu çemen kimyon var ama eskisi sütümü geri getirmedi malesef birde bebek emmediği için gitmiş olabilirmi acaba
Gunes009 Sık sağmanız gerekiyor, bu kadar erken aylarda gece kalkıp sağım yapmıştım ben ancak öyle devamlılığı oluyor. Çünkü bebek emseydi şu an iki üç saatte bir emecekti öyle düşünüp sağmalısınız, inşallah bol sütünüz olsun 🌸
Bernadereci Gunes009 güç içinde sık sık sağıyorum gece kalkamıyorum doğum yaptığımdan beri gece hiç kalkmadım sağmaya sanırım buda etkiledi
Esrabyndr Bernadereci rezene çayı kesinlikle çoğaltıyor ve annedeki gazı bebeğe geçirmiyor kuru dut çayı buda sütü cogaltiyormus
Bernadereci Esrabyndr ikisinide içiyorum kuru dutu demleyipte içtim ama ondanda bi fayda görmedim malesef
Gunes009 Bernadereci evet gece sağmak çok fark ediyor ben zamanla gece 1 e düşürerek 1.5 yaşına kadar sağdım kızım da küvözde kaldı bir hafta , bu süreçte biberona alıştı çok az emdi
Bengo Bernadereci soğan ye bol bol ablam o kadar çok yiyordu ki hatta elma gibi yiyordu sütü bebeğe geçmişti bebeğinde (erkek) memesinden süt gelmiştiii
Happypinar-8 Bernadereci aynı durumu ben şuan yaşıyorum doktorum bestaş damla ve solgar b12 verdi. Solgarı aldım yeni başladım içmeye bol su iç