ayyucekose Kızlar doktordan geldim tuvalete gittiğimde kan geliyor sürekli tuvaletim geliyor ve sancım var yarım saatte bir açıklığım 1,5 cm eve geldim sancıyla beraber ishal oldum ne yapmam gerekiyor 😏
Semyil ayyucekose neden eve gönderdiler doğum başlamış açıklık 1,5 ve sancın devam ediyor hastaneye gitmelisin
BirPrensBirAnne ayyucekose suyun gelmeyince doğuma almıyolar diye biliyorum benim aksine hiç sancım yokken suyum geldi direk yatış verdiler açılmamı beklediler ve doğuma aldılar
Mrsselvinaz ayyucekose Rabbim kolaylık versin,telaş etme bomboş nefes al unutma sen kendinde olur vücudunu yormadan telaşsız davranırsan bebek doğum kanalından kolaylıkla gelir.
Minigiim-vebenn52 Semyil suyu gelmediği için sancıyı evde çeksin demişlerdir muhtemelen sıcak duşa gir canım beline masaj yapsın eşin sancın 10 dkda bire düşecek sonra 5 dk da doğum başlamış oluyor
ayyucekose Minigiim-vebenn52 evet tanıdık ebeler vardı yatırırız istersen dediler ama bence eve git işk doğumun sancını çek duşunu al sabah gel dedi suyun gelirse ama anlayamıyorum sürekli tuvaletteyim suyum mu geldi ne oldu kanlı geliyor bir de korkuyorum da🥹
ayyucekose Mrsselvinaz haklısın ama ilk doğumum hiç bir şey bilmiyorum korkuyorum da eşim de yok yanımda annem babam var ama onlara belli edemiyorum çok fazla dualarınız bekliyorum şuanda çok farklı duygular içerisindeyim rabbim herkese yardım etsin 🥹
Temmuzmucizesi26 ayyucekose allah yardımcın olsun canım korkma suyun gelince tuvalette olsna bile anlıyorsun zaten durduramıyorsun öyle bir his
Minigiim-vebenn52 ayyucekose nişanın geliyordur kanlı suyun geldiğinde birden boşalır işeme hissi gibi gelmez tutmaya çalışsan da akar ve sıcacık akar canım sen sıcak suya gir biraz squat yap topun varsa sancın gelince üstünde zıpla topun yoksa sancı geldiği an top üstüne zıplar gibi yap sancıları öyle karşıla inşallah kolay açılman olur hayırlı doğumlar 🤲🏻
Mrsselvinaz ayyucekose Canım benim Allahım suların akışı gibi tertemiz hızlı bir doğum nasip etsin.Bak doğum süreçin başlamış derler ki hamilelerin duası doğum zamanı kabul olur bolbol dua et.Bana da et rabbim sıkıntılarımızı feraha çıkarsın yavrularımızı sağ Salim kucağımıza alalım.
Freefam ayyucekose allah yardimciniz olsun su gelince baya baya geliyo ne tutma ihtimaliniz var ne de hissetmeme korkmayin balin patlar gibi su patliyo icinizden ilik bi dus alip bacaklarinizi biraz esnetmebiz cok iyi gelir
IS_Z ayyucekose kardeşim, doğumun acil bir kaç noktası var paramedik olarak tamamına hakim değilim ama şundan net eminim KANAMA HER ZAMAN ACİL DURUMDUR. Lütfen hastaneye geri dön 🥺