Brgulll Tuba_a ameliyat sırasında vajinaniza pamuk yada gazlı bez koyuldu mu sonda ne zaman çıkarılıyor
myavocado Tuba_a benim daha önce hiç duymadığım ama bu forumda herkesin korkulu rüyası sezeryan sonrası karna bastırılması ile alakalı bir şey var o konuyu tecrübe ettiniz mi
Tuba_a Anneeadayi3 Hayır ağrılılı bir süreç değil bol bol yürüyüş ile ağrıyı azaltabiliyorsunuz. Doğum esnasında çekişmeden başka bir şey hissetmedim o da saniyelik sürüyor
Tuba_a Bdrm Anestezinin etkisi geçince ufaktan ağrı hissediyorsunuz ama ağrı kesici yaptıkları için hemen geçiyor. Ben baş ağrısı hiç yaşamadım bol bol mescafe gold ve su tükettim
Anneeadayi3 Tuba_a bel ağrısı ve baş ağrısını anlatıyorlar sürekli ve biraz korkunç geliyor açıkçası kaç dakika sürdü bütün işlemler
Tuba_a Anneeadayi3 Baş ağrısı hiç yaşamadım çok su tükettim onun etkisi var. Sizi uyuşturup bebeği çıkartıp dikiş atmaları 45dk sürüyor
Sellmaseellma myavocado milattan önceki hastanelerde evet bastırıyorlar ama günümüzdeki hastanelerde hafif masaj yapar gibi dokunuyorlar içerdeki kan akışını sağlıyorlar öyle
2bebekannesi3542 myavocado hafif sağa sola sallamışlardı beni o kadar.. yani onu da üst vücudum sallanınca hissetmis gibi olmustum😂