fm-112 cnrbia nota koymustu komsumuz kızının adını elif lamra da farklı geliyor bana hansa ismide öyle
fm-112 cnrbia arkadasımın cocukları ısmı kıme soylesem yabancı mı dıyorlar tomris vera ve artemis pera 😄
Cansu_Aslan01 geçen gün bir arkadaşımın arkadaşıyla tanıştım merhabalaştık ben imren dedi ve birkaçsaniye durdum öyle çok hoş geldi kulağıma belki fikir olur
BirPrensBirAnne cnrbia ilk defa duyduğum değil de o ismi duyduğumdan beri kızım olursa bu ismi koycam diyordum Bi tane oğlum oldu ama ikinci düşünürsek ve kız olursa Asuman koymayı düşünüyorum bence Çok güzel bi isim Allahım inşallah bi kız nasip eder 🥲
Bulutsevdasi cnrbia ilkokulda merhaba diye bir kız vardı. Ama öğretmenimiz ona papatya dememizi istiyordu. Bu arada teyzem salatın dayım meydan başka akraba güvercin gibi değişik isimler çok var annem tarafında anannemin adı ceyran dedemin adı oruçtu
desertrain Bulutsevdasi. Kız bunlar nasıl isimler 🤯😂😂hanfendi kızına isim arıyor söylediklerini koyacağını sanmam 😂😂 öğretmeninz de çok güzel düşünmüş 🥰