limonvari Kizlar merhaba. İlk doğumu 38+0 da özelde yaptım. Nasipse bu doğumum devlette. Şekerim de çıktı. Tahmini ne zaman alıyorlar ikinci doğumda devlette. Ve tüm süreç nasıl işliyor bilen anlatabilir mi lütfen? Nasıl başlıyor gün ☺️
Edaa3595 limonvari herşey yolunda giderse 38. Haftadan sonra alırlar bence Benim ilk sezeryanım gebelik şekeri sebebiyle 37.1 oldu şimdi yine şekerim var tansiyon ilacı da kullanıyorum Allah’ın izniyle pazartesi 38.1 de sezeryan olacağım bu gebeliğimde şükür değerlerim ve şekerim daha iyi çıktı o sebebden 38. Haftayı görmüş olduk
Alan_Yeliz limonvari gece 12 den sonra bişey yiyip icmiyosun 8 de hastaneye gidiyosun islemlerin oluyo Şiran gelince aliyolar seni hazırlıklar bitince sonları malum doğum basliyo
limonvari Edaa3595 tüm süreci anlatabilir misiniz acaba? Verilen saatte geldikten sonrasini merak ediyorum. Devletten biraz tereddüt ediyorum çünkü 🤧
Edaa3595 limonvari verilen saatten sonrası zaten rüya gibi geçiyor diyebilirim işlemler yapılıyor odanıza alınıyorsunuz damar yolu tansiyon nst derken bir bakmışsın doğumhaneye yol almış gitmişsin 🙈😊