Canannerk Kizlar oglum olcak esim turan olsun ismi diyor beenim hic icime sinmedi degistirmiyorda nasil fikrini degistirebilirim
mineoksuz11 Canannerk siz söylerseniz belki fikri değişmeyebilir de böyle sözünü dinlediği vs biri varsa önden haberleşseniz hani başka isim mi olsa falan dese belki fikri değişebilir
Fatmadiebiri Hayatımda 4 5 tufan tanıdım hepside tufan oldu gittiler hiç bir arkadaşım hayatında doğru bie yereyerleşemedi maalesef biri de müebbet hapiste ismin insan üstünde olan etkisine inanıyorum ben
Merve_3351 Fatmadiebiri İsimle kişiliğin ne ilgisi var bir ismi yüzlerce insan taşıyor hangisi aynı olabilir mantıksız
Fatmadiebiri Merve_3351 bilmiyorum ya banada öyle geliyor ama bi yerden bakınca da doğru geliyor mesela babam kardeşimi nenemin adına koymuş ve kardeşim nenemin bütün huylarını taşıyor huysuzluğu bile dedem diyor ki ona bakınca nenenizin gençlik hareketlerini görüyorum
Canannerk Huzursuzluk çıkarmak istemiyorum yine o koysun ama baska isim koysun inat etti guzel sekilde halletmek istiyorum baklm yarn kobuscam bidaha
Merve_3351 Fatmadiebiri o arkaba olduğu içindir isimde denk gelmiştir belki derlerya halası kilikli felan die benim ablamda halaim teyzemin dayimin huyunu taşiyor ama ismi farklı