Enfal_06 Gkce27 kız isimleri güzel onların yaptıklarını anlatsam şaşırırsin 😂🤣 yaptıkları yüzünden isimleri bana itici geliyor ama Zeynep koyabilirsin o güzel hem kuzenimin ismi hemde abimin kızının ismi Zeynep güzel bence
Fatmadiebiri Ablamın adı olmasaydı kızımın adını çok koymak istedim hrp nasip olmadı zeynepler de çok naif oluyorlar
Gkce27 Enfal_06 ay evet bazen isimler çok güzel oluyor ama karşındalinin hareketlerini görünce isimden de soğuyor insan 😂
Enfal_06 Gkce27 aynen öyle valla canım canım isimlerden onlar yüzünden insan soğuyor ama Zeynep çok güzel abimin kızının ismi de Zeynep çok akıllı kibarcik bi kız
Enfal_06 Gkce27 Zeynep isimli kızlar genelde öyle oluyor çocuğun ismi huyunu da etkiliyor karekter olarakta tabi
Kubra4144 Kesinlikle Zeynep isimli öğrencilerim hepsi akıllı ve çok naif kızlar benim kızımın adı da Zeynep olacak inşallah 😍♥️ sağlıkla gelsin hem anlamı coook güzel Efendimizin kızının adı Babasının süsü demek 🥰
Gkce27 Kubra4144 maşallaaah benim ikiz olacak Allah nasip ederse birine zümra düşündükte diğerine karar veremedik 😊 hepimiz de sağlıkla kucağımıza alalım inşallaah 😍