RabiaRabia Smsk92 Ali bey Atatürk hastanesinden ayrıldı. Sadece klinikte hizmet verecek demişlerdi ancak ayrıldı mı bilmiyorum. Ankara da detaylı ultrasona gidilecekse Ali bey e gidilmeli 👍
Birhanim Necla06 8 dk mı harika😻 güzel dilerlerin için çok sağol gerçekten 🌸 yaa perine masajı aklımda başlasam diye ama bi türlü cesaret edip başlayamadım henüz🤦🏻♀️
Cansu2233 Birhanim senin de çok az kalmış Allah sağlıklı ve kolay şekilde kucağına almanı nasip eylesin evet benim de hatam o oldu sanırım başka insanların doğum hikayelerini dinlemek panik yapıyor ben de
Buss1906 tugbalisan_ muhtemelen etimedde daha ucuzdur ben önceden aramıştım orda daha ucuzdur bu testin sonucu zaten dışarda yapılıyomuş sonuç almak 1 hafta sürüyor yani bu lokman hekimin kendi keyfii uygulaması daha ucuz biyerde yaptırıp kendi doktorunuza gösterin bence para kolay kazanılmıyor ve zaten hepsi aynı yere gönderiliyormuş
Buss1906 Tugce58 muhtemelen etimedde daha ucuzdur ben önceden aramıştım orda daha ucuzdu bu testin sonucu zaten dışarda yapılıyomuş sonuç almak 1 hafta sürüyor yani bu lokman hekimin kendi keyfii uygulaması daha ucuz biyerde yaptırıp kendi doktorunuza gösterin bence para kolay kazanılmıyor ve zaten hepsi aynı yere gönderiliyormuş
Leyla1980 Msdenizkky merhaba ali ergün 350 tl demişsiniz ama aradığımda 550 ye zor düştüler. 350 tl fiyatı nasıl aldınız bi indirim varsa bizde söylesek ☺️
Dmakog Busra1709 radyolog ali bey ve randevu ile gittiğinizde bi sıkıntı olmaz en fazla 10 15 dk beklersiniz sonrasında çıkınca iyiki gitmişim diyeceksiniz emin olun
MommyT Bende Ankara da yaşıyorum en yakın arkadaşım da hamile 25 haftalık onun tavsiyesiyle Ak Plazada Dr Tamer Bilensoy a gittim İnstagram dan bakabilirsiniz çok rahat tatlı iyi bir doktor insanı rahatlatıyor muayenesi için 250 tl ödüyoruz ayda ama 3 kez kontrolü oluyor doktor benden testler istedi şuan 6.haftammış nerede yaptırsam bilemedim
bsebse Bende Ali İpek e yaptirmistim ve cok cok.memnun kaldim kendisinden. Zaten doktorum beni ona yonlendirmisti
SevdaNurum Hhamileannee evet cok memnun kaldım😊 cok araştırdım iyi ki de ona gitmişim😊 hakkında bikac olumsuz şey okumuştum ama alakası yok. Cok ilgi alakalı ve cok cana yakın. Bebeği baştan sona en ince ayrıntısına kadar incelemişti tek tek anlattı hepsini👍 tavsiye ederim👍