Busra1709 Dmakog ali beye direkt randevu alıp gittiğimizde ayrıntılı ultrasona hemen alıyor mu yoksa bugün bakamam şu gün gel diye gün veriyor mu ? Bazı devlet hastanelerine iki kez gitmek gerekiyomuş önce gidip gün alıyosun sonra ayrıntılıya gidiyosun. Böyle değil ali beyin ki değil mi?
Buss1906 Çukurambarda gülhiz karataş var 4 tane fotoğraf cd ve raporunu veriyor..bebeğim uygun pozisyonlarda olmadığı için çok uğraştık sürekli ara vererek baktı yürüdüm geldi b Aktı merdiven inip çıktım baktı amann şurasıda görünmüyo deyip bırakmadı sonuçta biz bilemiyoruz nerelerine tam bakılması gerektiğini çok ilgiliydi fiyatıda 350 tl gayet uygun bence piyasaya göre tavsiye ederim kızlar
Smsk92 Busra1709 önceden çalıştığı polikliniği arayıp randevu almanız lazım çünkü gerçekten çok yoğun poliklinik pek bir şeye benzemese de bir defaya mahsus Ali bey için gidilebilinir
Dmakog Busra1709 radyolog ali bey ve randevu ile gittiğinizde bi sıkıntı olmaz en fazla 10 15 dk beklersiniz sonrasında çıkınca iyiki gitmişim diyeceksiniz emin olun
Smsk92 Saime81 ben Servet Ünsal da yaptırdım canım 300 civarıydı diye hatırlıyorum ama doktoru Ali bey Harika kesinlikle öneririm yaklaşık 40 dakika parmaklarından küçük diline kadar baktı
Smsk92 Saime81 radyolog ek zamanlı çalışıyor diye biliyorum aynı zamanda Atatürk devlet hastanesinde hizmet veriyor eğer tam teşekkürlü bir ayrıntılı ultrason istiyorsan kesinlikle Ali bey derim.Brn medical park hastasıyım doktorum ona yönlendirdi düşün ☺️
RabiaRabia Smsk92 Ali bey Atatürk hastanesinden ayrıldı. Sadece klinikte hizmet verecek demişlerdi ancak ayrıldı mı bilmiyorum. Ankara da detaylı ultrasona gidilecekse Ali bey e gidilmeli 👍
Busra1709 Smsk92 sağlık kurumu hakkında iyi şeyler duymadım zaten ama ali bey e gitmeyi düşünüyorum. Ön görüşme vs gerekmiyormuş randevu alıp gidip direk ultrasona girebiliyormuşum. 380₺ ödemesi varmış. Servet ünsal tıp merkezi ali ipek. Doğru yerden bahsediyorum değil mi. Bi tane daha ali ipek varmış da karışıklık olmasın
Necla06 Birhanim doğumunda Hersey yolunda gider umarım canım çok harika bir doktor ben biraz uğraştırmış olabilirim 😐 mutlaka onu dinle yapamicam dedim artık son yarım saat bu saatten sonra mi bunu diyorsun dedi bana ve açılmam yokken onun sayesinde hızlandı çok doğru yönetiyor bir doğumu 👍🏻 Yatakta secde pozisyonu gerçekten açılmayı sağlıyor kesinlikle aklında bulunsun doktorun da söyleyecektir gerçi ama şimdiden ben söylemiş olayım ve hakları ödenmez o hemşirelerin ebelerin hepsi harikaydı insallah sende benim gibi mutlu ayrılırsın hastaneden 🤲🥰
Birhanim Eminer her geçen gün arttırıyolar fiyatı galiba 😅 3100 her iki doğum içinde aynı fiyat demişlerdi en son.