hyena Ceylano ben çokça hareket ettim ev temizledim evde zumba yaptı bol yürüyüş hurma yiyordum birde o zamanlarda günde 3-4 belki daha fazla squat yapıyordum ona rağmen 39+4 de geldi 2 gün daha gelmese doktorum sezeryan demişti kilosudn ötürü
Ceylano hyena bunları yapmana rağmen öyle geldiyse benmki daha geç gelir ozmn valla bende yapıyorum ama tık yok
hyena Ceylano nasibi ne zaman ise o zaman geliyor çünkü 35 haftamda benim 1 cm açılma ve düzensiz sancılarım çıkıyordu nst de doktorum 2 hafta yat 37 ti görelim dedi bana 🤣 hatta o sıra herkes bebek gelecek siye bekledi ama yok yani
Cemiledag hyena bende hareket edince biraz sertleşiyor karnım da bide yeşil akıntı geliyor fazladan acaba fazla hareketten mi diye sordum canım
hyena Cemiledag yeşil akıntı enfeksiyon filan olabilir canım ona bi baktır bende akıntı gelmiyordu kasılma olduğu zamanda sertleşme olur nst de sancı vs oluyormu
Cemiledag hyena yok olmuyor sancı , biraz ağrım var ama çıkmıyor nts de 25 de randevum var o zamanı beklesem mi acile mi gitsem acaba bende hep enfeksiyon oldu zaten