YncaY Kızlar sürekli kasıklarımda tekme hissediyorum özellikle sağ kasıkta son bi haftadır böyle şuan 23 haftadayım normalmi
Ebruarss YncaY benim de öyleydi sanki çıkacakmış gibi ağrı hissediyordum Dr a gittim normal olduğu söylendi
Tubtubi YncaY o haftalarda kasıklarda hissediliyor ayakları aşağıdaydı benim bebeğimin baş aşağı döndükten sonra hep yukarılarda midemin üstünde hissettim
_almirasmom YncaY bende hep kasıklarımda gıdıklanma hıssedıyorum oturunca bugun doktor komtrolumuz vardı megerse bebek baş gelış pozisyon ellerı kolları varmış orda😹
eceyc314 YncaY en başından beri hep aşağıda hissediyorum. 32+4 olduk hala kasıklarda. Büyüdükçe ağrısıda çok oluyor. Kayınvaliden kız bebek kasıkta olur diyor ne kadar doğru bilmiyorum. Doktorumda 30 dan sonra ilişkiyi yasakladı. Ağır kaldırma kendini yorma çok yürüme dedi.
YncaY _almirasmom Aa yani doğum pozisyonu gibimi insan tedirgin oluyo erken doğum falan diye kasıklarda hissedince 😣
_almirasmom YncaY valla benım ılk kızım 30. Haftadan 38. Haftaya kadr hep baş gelıstı asla kanala ılerlemedı catım darmış cok egılıp kalktım yer sıldım merdıven ındım bındım ama yok gelmedi yanı bundada 24 haftalıgım aynı seylerı yapıyorum buda tık yok korkma bence😄
tubaysima Benimki de hep orada hissediyorum ayakları orada çünkü doktorum çok normal dedi hatta bebek çıkıverecekmiş gibi hisssedebilirsin demişti
mehtap4925 YncaY şuan makat gelişlidir o haftalarda yeri geniş olduğu için dolaşıyor korkma inşallah son haftalarda baş gelişe döner bende yaşadım resmen ayakları çıkacak gibiydi ☺️☺️
eceyc314 YncaY oğlumun hamileliğinde hiç böyle değildi. Hep yukardaydı. Kaburga ağrısı ve mide yanmam çok olurdu o yüzden. Ama kızım maşallah hep kasıkta😅
Hlimee 29+4 günlüğüm bebişin kafası sağda ayakları ya göbek deliğinin üzerine tekmeliyor yada sol kaşığa doğru tekme atıyor Bi kaç gün bende kasıklar da hissettim sürekli yönünü değiştiriyor bunu hissetmek bilmek mucizevi 🥰🥰👣👣👣
eceyc314 YncaY çevrem de kime desem kız hepsi öyle diyor kız aşağıda olur, bende psikolojik olarak rahatlıyorum biraz😅 Kızkardeşimde de öyleydi kızı. Bide benim boyum 1.72 yani yerin var çocuğum neden aşağıdasın diyorum ama dinletemiyorum pek😅😁