Svnccnr Hamileliğim in başından beri bulantılarım vardı. İlk defa bugün aç karnına kustum. İlk hamileliğimde ne bulantı ne kusma yaşadım. Ne zaman geçer bu durum acaba?
asilsmom Svnccnr valla benim 13. 14 hafta da geçmişti🙏🏽Çok fena bişey ya o bulantilardan başka bi sıkıntı yaşamadım çok şükür ama bulantilardan dolayi ikinci cocugu nasil düsünücem bilmiyorum😂🤦🏽♀️
Deletedmom112 Svnccnr ben 9 haftalık hamileyim. Cektigimi bi rabbim biliyo. Mide bulantısı baş dönmesi yemeği annem yapıp getiriyo evime o derece. 12 13 hafta olduğu zaman geçer diyolar ama hadi inşallah
Kayrabsra Aynı durumdayız bulantı yanma midede hazımsızlık şişkinlik var gün sayıyorum ne zaman geçecek diye 😔
Svnccnr Ya tek olsam sıkıntı olmayacak ama bakıma muhtaç bir oğlum daha var. Mecbur yemek yapmak zorundayım. Bugün beni kusarken görünce yavrum o da çok korktu.
Ncydmr Ya kızlar benim de sağ göğsümun altındaki kemiğim sabahtan beri batıyor acıyor hareket ettikçe normal mi sizce bende 8 haftaligim sizde de oluyor mu
Mrvnrdlkc Ncydmr canım sıcak su torbası yap ben hep öyle yapıyorum bazen sırtımdan bazen kaburgamın üstüne koyuyorum
Mrvnrdlkc Kaburga kemiklerim ilk hamileliğimde 3 aylıkken başlamıştı bu ikinci hamileliğim ve kaburga kemiklerimin ağrımasından hamile olduğumu tahmin ettim benimde bu kez erken başladı ağrılarım ilk hamileliğime göre ikinci ağır geçiyor