Esrakayikci Meraba hanımlar burun tikanikligindan dolayı geniz akıntısı yaşayan varmi?? Çok kötü durumdayım midemi daha da çok bulandiriyo😔😔
Aysealty Esrakayikci bende sürekli olan bişey canım hamileliktede cok oluyormuş burun spreyim vardı ama hamilelikte kullanmıyorm okyanus suyu aldım arada kullanıyorm bide ev kaloriferliyse o da kurutup burnu tıkıyor hem benim için hemde bebek dogunca kullanmak için buhar makinesi aldık onda baya iyi geldi bu kışı daha rahat geçiriyorum geçen kışa göre
Snur94 Esrakayikci bana kbb iliadin diye Burun damlası vermişti doktor kontrolünde kullanabilirsin demişlerdi onu dene istersen canım
nurhangani Gebelik sürecinde bu oluyormuş malesef😑 daha çok dik yastıklarda yatarak ve doktorunun önereceği burun spreyi ile atlatabilirsin😊
nurhangani Esrakayikci kulak burun boğaza görünmenizi tavsiye ederim😊 gebelere uygun bi tedavi uygulanabilir, enfeksiyon olabilir çünkü.
DilekAlkanat Esrakayikci illiyadini 5gunden fazla kullanmamalisin. Bence ilac tedavisini birilerine soracagina doktora git. Gidene kadar ki surede de ama serum fizyolojik kullanabilirsin eczaneden al dogumdan sonra bebeklerede kullanilanlar var ya onlardan kullan
Fatzek Ayyyy bende yaşadım onu çok kötü. Burun boğaz tıkanıyor nefes almakta zorlanıyorsun. Hele bide öksürük olunca Allah'ım . öksürdükçe mide bulantısı. Neyse ki misina macunuyla atlattım bunu çok şükür. Hiçbir yan etkisi yok tamamen doğal.
Fatzek Esrakayikci lokman hekimde var canım. Bana da kayınvalidem önermişti. İçinde bal karışımlı baharatlar var. Bebek için endişelenme sana iyi gelecektir.
Esrakayikci DilekAlkanat doktorada gittim sadece serum yedim geldim ilaç vermedi belki evde bitki turu şeylerle iyi gelen oluyordur diye sordum
DilekAlkanat Esrakayikci bircok bitki caylari gebelikte tavsiye edilmiyor canim arastirmadan kullanma sakin bitki cayi burun tikanikligi icin ya tuzlu su yada dedigim gibi ezcaneden serum fizyolojik alicaksin dogumdan sonra bebeklerde kullaniyor ya onlarda kalirsada bebegine kullanirsin