Orkay İyi akşamlar🥰 Adet tarihime yaklaşık 10 gün var Yaşadıklarım; göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, gaz sancısı, şişlik Peki sizlerde bir belirti var mı? :)
HK1 Orkay aynı şikayetler bende de vardı dün pembe leke geldi yerleşme kanaması heralde diyerek sevindim ama bugün regl oldum. İnşallah sizin belirtileriniz hamilelik belirtileridir
Sila-fadil80 Orkay bu belirtilerin aynısını şuan bende yaşıyorum reglime 6 gün kaldı dün 2 tane kaset test yaptım silik bi çizgi çıktı inşallah bu ay bende çok ümitliyim 🤗
Nrokc Orkay sat 1 nisan ama belirti vs gözetmiyorum çünkü beklediğim için midir nedir psikolojik olarak hepsi oluyo bazen hiç biri olmuyo 😁
Tugba_turk46 Bat 5 Mayıs aşırı gaz problemi şiddetli bel ağrısı ve bulantım var azıcıkda hamilelik umudum var 😅🥺
Orkay HK1 yine de takibi elden bırakmayın regl olupta hamile olan bir kaç arkadaşım var 🙏🏻 Allah istediğiniz bir vakitte nasip etsin inşallah
Orkay Sila-fadil80 yaaaa yumurtlaman ne zamandı test yaptın? Ben yapmaya korkuyorum o sebeple zaman geçmesini bekliyorum
Orkay nergis-3567 gaz sancısı cidden çok fazla var abartısız 1 hafta her gün. Karnım öyle bir şiş ki anlatamam
Orkay Nrokc biraz pisikoloji de olduğuna inanıyorum. Ama 1 haftadır inanılmaz sakinlik geldi bana, günler de geçmez oldu :)
Nrokc Nrokc Orkay bat’a 6 gün kala erken gebelik testi yapılıyor ama bende tutuyorum kendimi yoksa testlere verilen parayla zengin olcaz 😂
Nrokc Orkay ne güzel maşaAllah o zaman inşaAllah hayırla tutmuştur miniğiniz 🥰 Benimde tek elle tutulur belirtim şey normalde reglime tam 1 hafta kala göğüslerim aşırı şişip ağrılı hassas olur şuan 6 gün kaldı ama hiç bişiy yok bu belki belirti sayılabilir
Orkay Nrokc yok sabredicem adetime kadar :) planlı bir süreç geçirdik umarım olmuştur çok istiyoruz🙏🏻 ilk denememiz Rabbim herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin inşallah. Şuan herşeyden öte ciddi bir gaz sancısı ve şişkinlik yaşıyorum
Nrokc Orkay umarım ilk denemede tutar sizde hayırlı bi hamilelik geçirirsiniz 🤗 Bizim 2. bebeğimiz olucak inşaAllah, 2-3 aydır istiyoruz ama yumurtlama vs dikkat etmedik sadece bu ay yakalamaya çalıştık bakalım yakalayabildik mi bilemiyoruz bide mide yanmam var 2-3 gündür belirti olabilir mi acep