Ahsksdk Tesadüfün en tatlı hali diyebilirim❤️ sona yaklaşıyoruz hem heyecan hem korku bi yandan da hazırlıklar bitmiyordu🥰 sizlerde durumlar nasıl anneler
asell13 Ahsksdk 35 haftalığım bende daha bi hazırlığım yok perşembe günü gün almaya gidecez sonrasında çantatı hazırlayacaz inşallah
asell13 Ahsksdk çanta hazırlayacam sadece alışverişi doğumdan sonra yapacam 😂😂 doğum temizliği falan yapılacak bide o kadar
Aylin969696 Ahsksdk bende gurbet gelini olarak eşimin tarafı için temizlik yapmak zorundayım birde doğudayim Bitlis burda misafir ağırlamak daha zor 🤭 ama yürüyüş konusunda çok haklısın 2 dk yurusem sıkıştım sanıyorum yada çatı ağrısından dolayı yuruyemiyorum yata yata karpuz gibi hissetmeye başladım😂
Selbi777 Yürüyüşe çıksam karnım sertleşiyor , çişim geliyor, acıkıyorum eve dönmek zorunda kalıyorum😂 nasıl dayanacaz 40 a kadar
Ahsksdk Selbi777 dertler bitmiyor gün geçtikte zorlaşıyo sanki herşey yaa😂 özellikle uyku bana zulümmm
Selbi777 Ahsksdk aynen ya , geceleri bebek içerde diskotek yapıyor resmen alta doğru küçük parmaklarla kuyu kazıyor sanki özellikle geceler 🥴