lena1234 Kızlar arkadaşımın bebiş benden 12 gün küçük ama o sürekli hissediyormuş ben henüz hiç hissetmedim. Bazen elimi koyduğumda anca ama o da muhtemelen değil. Benim gibi hissetmeyen var mı?
225834zey lena1234 İlk gebelık ise biraz daha geç hissediliyor ben 16-20 hafta arasında hissetmiştim ilk de Şimdi İkinciye hamıleyım 13. Haftada hissetmeye başladım şimdi 18.haftadayım daha çok hissetmeye başladım
Hulya-ifsa lena1234 korkulacak bir şey yokmus benimde 18+4 hala bişi hissetmiyorum arada bişi olur gibi ama kıpırtı mı başka bir şey mi ayırt etmek çok zor
aysegul1122 lena1234 ilk gebelikte geç hissedilebilir. Ben 20. Haftada hissetmeye başladım. 26 ya girdik hiç acımadan vuruyor 😂 sabredin hissedersiniz. Stres olmayın her bebek ve her anne başka başka.
Ceku92 18 haftalık benim de ilk gebeliğim, henüz hissetmedim. Doktorum 20.haftadan sonra hissedersin daha erken dedi
Meyranas lena1234 herkesin yapısı farklı cnm bn ilkini 25 haftadan itibaren hissettim ikinci erken hissedilir dediler 21 haftadan itibaren hissettim bazıları 15 haftadan itibaren hissediyor yani bu herkes de aynı olmayabiliyor