Gulaybayrakdar Merhabalar, 5+3 hamileyim 2. Çocuğum 😊 ilk defa bu platformu kullanıyorum aynı olanlar var mı?😊
o6__8o Bende 5+2 .ilk defa katildm .gercekten motive edici.insallah saglikli sekilde bebislerimizi kucagimza aliriz :))
o6__8o Camlicagizem yakin cevremden hamile oldugunu ogrendigim kisiler olursa mutlaka öneririm .kesfedilsin :)
Camlicagizem o6__8o kesinlikle diğer sayfa sadece haftalığı gösteriyor burası hangi gelişmeler olduğunu va söylüyor hergün gece 12 yi bekliyorum okumak için🙈
Gulaybayrakdar Bebeğin ağzından gönderdikleri mesajlar çok iyi 😍. İkincide nasıl olurum diye düşünürken sabırsızlanmaya başladım🤰🏻. 6. Haftada olup kadın doğuma görünen vAr mı kese görünüyomuydu bu haftada
Camlicagizem Gulaybayrakdar valla biz 7 haftalığız ama keseyi 2 hafta önce gördük bu hafta kalp atışını duyduk çok şükür. Görünür diye tahmin ediyorum☺️
Gulaybayrakdar Camlicagizem şuan 5+4 haftaya gidicem o zamanda 6+4 olur inş girmişken ikisinide görürüm ya 🥺
Camlicagizem Gulaybayrakdar inşallah keseyle birlikte minnacık bebişini kesin görürsün ama kalp atışından emin değilim 1hafta daha bekletebilir sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah🙏🏼