Cagla2323 Hanımlar tiroid ilacı kullanıyorum bugün sağlık ocağında kan verdim Tsh 2.54 çıktı normal mi acaba 34 haftalık gebeyim
Edaacar-ozkan Cagla2323 benimde tiroidim var dahiliye doktoruna gidiyorum troid için bana 2 ve altı istiyoruz gebelikte dedi hamile olmasaydınız normaldi ama yüksek çıkmış bence
ebraroruc13 Cagla2323 evet normal bendede aynı hastalık var şuan 38 haftalık hamileyim 2 hafta önce kontrol ettirdim endokrinoloji doktoru iyi çıktı doğumdan sonra gel tekrar değerlendiririz dedi euthyrox 200 kullanıyorum doğumdan sonra 125 e düşürecek
Cagla2323 Edaacar-ozkan ben sürekli ilaç kullanıyorum fakat bu seferlik böyle çıktı bilmiyorum tedirgin oldum
Cagla2323 ebraroruc13 canım geçmiş olsun ben de sürekli endokrine gidiyorum doktorum doğumdan sonra düşüreceğiz ilacı dedi bende 100 mg kullanıyorum
ebraroruc13 Cagla2323 hormondan hormona değişiyor insanın bünyesine göre sen baya düşük kullanıyormussun doktor iyi dediyse tedirgin oluncak hiçbir durum yok
ebraroruc13 Cagla2323 en son 5.61 di. 27 Martta değerlendirildi 1.04 çıktı endokrinoloji doktoru gayet iyi düşmüş dedi değerlerin çok iyi dedi