Gamzeg 35+3 deyim normal Doğum istiyorum inşallah. Son 2 3 gündür kasılma vajina da batma ve adet ağrım çok sık oluyor bunun için doktora gitmek gerekir mi
Dudu2019 Gamzeg valla dünden beri bendede biseyler oluyo kasılıyor karnm agri vuruyo anlamadm gitti ama normaldir herhalde vucut kendini hazırlıyor die düşünüyorm doğuma
Dudu2019 Gamzeg ayrıca doktor bana kasılmalarn 5 dakikada bir olursa durma gel demişti sende dakika tut bi istersen doktoruna yazma şansn varsa yaz
Ceyfer Gamzeg bende 35+4 um bugun nst baglandim sancilar cikti doktorum ilk 2 hafta sonra gorusucez demisti nst gorunce haftaya goruselim dedi. Artik son zamanlar vucut kendini doguma hazirliyo sanirim bendede vajinada batma ozellikle kasilma cok oluyo.
Ynuran Gamzeg Bende daha bugün doktora gittim adet sancısı gibi belimden karnıma vuruyordu sanci 36+0 haftaliğim benim bebeğim ters meğerse dönmeye çalışıyor bebeğim
Ynuran Bende daha bugün doktora gittim adet sancısı gibi belimden karnıma vuruyordu sanci 36+0 haftaliğim benim bebeğim ters meğerse dönmeye çalışıyor ve aşağıya doğru baskı yapıyor o yüzden oluyormuş sancılarım