sl_bcx Kızlar eşim için hastaneye geldik doktor röntgen çekinmesini söyledi ben röntgen kapısının önünde bekledim tam önünde değildim ama kapının biraz ilerisinde olmama rağmen bir zararı olur mu ? Korktum sizinle içimi rahatlatmak istedim
tgbmerve sl_bcx kapılar sağlık yönetmeliği gereği kurşunla kapli olmak zorunda ,ama yinede durmasaniz iyiydi , sorun olmaz, çünkü bizim yemekhanemiz le radyoloji aynı koridorda bende gebe ve sağlık çalışanıyim
YldrmNUR sl_bcx o kadardan bir şey olmaz canım merak etme hem çekim odasının her yeri radyasyon sızmayacak şekilde kurşun kaplı olur.
sl_bcx tgbmerve sizde hamilesiniz dimi doğru anladım önünden geçtiniz mi illaki geçiyorsunuzdur size bisey olmadı ise siz bisey olmaz diyorsanız eğer . Bir daha asla durmam zaten korktum
tgbmerve sl_bcx evet hamileyim , mecburen koridordan hergun geçiyorum, mr , tomografi, röntgen kapıları aynı koridora açılıyor
sl_bcx tgbmerve Allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende ufakta olsa zarar görmemişsindir hepimiz sağ Salim alalım inşallah 🙏🏻 çok teşekkür ederim