susaMom_ Akduygu Bosch seri 6 kullanıyorum ama kendim temizlemek istediğim için kendi kendine temizlenen modeli almadım sanırım servise gönderiyorsun 2 yılda 1 temizliği oluyor o makinelerin
Akduygu Merveasm hangi programda kurutuyorsunuz. İlk kullanımda nemli çıkardı ikincide çekme yaptı kıyafetler kullanmaya korkuyorum
Merveasm Akduygu pamukluda kurutuyorum ekstra kuruluğu seçiyorum bende şimdiye kadar nemli yada çekme olmadı birde rosmandan kurutma in mendil aldım o kurutma kokusu kalmıyor
Yesillendik_ Ben Manuel temizlenen aldim çünkü her sene servisi çağırıp 1400 tl vermek istemedim ama çok memnunum 🥰
Akduygu Yesillendik_ hangi programda kurutuyorsunuz. Ben henüz iki kere kuruttum. Birinde nemli kaldı. Biründede çekme oldu malesef eşimin yeni tişört ve hırkası gitti resmen.
Akduygu Yesillendik_ bize böyle bir şey olmadığını söylediler. Suyla pisliği kendi atıyormuş temizleme yokmuş
Yesillendik_ susaMom_ her sene oluyor canım satarken öyle söylüyorlar ama her sene uyarı veriyor makine resmen düzmece iş ben karışık mix atıyorum genelde
susaMom_ Yesillendik_ Bende genelde mix atıyorum valla genelde de içini temizliyorum canım sorun nasıl çıkarıyor ki
Yesillendik_ susaMom_ makine uyarı veriyor temizle diye temizliyorsun gitmiyor ve servis gelip alıyor 1400tl o da
Yesillendik_ susaMom_ zaten mantıken kendi kendini temizliyorsa neden çeşitli yapmışlar ki hepsini kendi kendine temizlenen yaparlardı bana beyaz eşyaci arkadasim şöyledide öyle Manuel temizlenen aldım şükür bende bilmiyordum
susaMom_ Yesillendik_ Kendini temizleyen değil manueli aldık bizde canım bana da tuhaf geldi kendini temizleyen gereksizdi