Limonlukekkk niyetimkalpkirmamak dp diye bi şampuan var watsons mı gratis mi hatırlayamadım alıp kullandım
Deletedmom_88 niyetimkalpkirmamak biodermanın vardı o tarz şampuanları bir bakabilirsiniz henüz bakmadıysanız
plajterligi niyetimkalpkirmamak brazilya fönü için kullanılan şampuanları sorabilirsiniz kuaföre onlar tuzsuz içerikli, ya da gratise filan satılan tek marka var ogx ona bakın o da yine Brezilya fönü için kullanılan şampuandan
Limonlukekkk niyetimkalpkirmamak yaaaa her ürün herkese yaramıyor keratin bakım yaptırdınız mı ipek gibi yapıo saçı ama gebeyken yapılmıyor
niyetimkalpkirmamak Limonlukekkk bi kaç defa yaptırdım. İlk çok güzel di. Saç diz leştir meme gerek bile kalmadı. Sonra kiler bir tuhaf oldu. Şimdi hamileyim zararı olursa diye yaptıramıyorum
Limonlukekkk niyetimkalpkirmamak bende aynı keratın yaptırmayınca keçe gibi oldu trendyoldan bi düzleştici aldım 3 gunde bi düzleştırıom mis gibi gezıyorum
niyetimkalpkirmamak Limonlukekkk düLeştirici bende yapıyorum ama o banyodan cıkıp kurutup dğzleştirince kabarık duruyor. Bir sonra ki gün iniyor salon havası 🤣