KurabiyeninAnnesi123 5+5 im göremem diye doktora gitmiyorum kizimi 6+3 de görüp kalbini duymuştum 5 haftalik bebişini gören var mi gitmelimiyim doktora
Eldgrn KurabiyeninAnnesi123 5 haftalık çok zor görürsünüz erken belki keseyi anca benim geç döllenme olmuş düzenlendi tarihlerim düzenlenmemiş 8. Haftada bebeği 9. Haftada kalp atışını duyduk. 2 hafta geç döllenme düzenlenmiş 6 bebek 7. Kalp
denizalismom KurabiyeninAnnesi123 ben 5+6 da görmüştüm ama kalp atışı yoktu 6+5 te ise kalp atışını duyduk . Heyecandan erken gitmiştim şuan ki aklım olsa 7 haftadan sonra giderdim. Tabi kanama lekelenme vs yoksa . Bemce biraz daha bekleyin 🥰
Nazo_avlu KurabiyeninAnnesi123 5+1 de kese gorduk pazartesı gunu haftaya da kalp atısına bakacak ınsallah
KurabiyeninAnnesi123 Eldgrn anladm canm çevremden 1 2 kişi git dedi de alttan da baktırmak istemiyorum cok rahatsz ediyor 🤦🏻♀️
Eldgrn KurabiyeninAnnesi123 Yani şuanda alttan bakılsa dahi kese anca gözükür en az 6. Haftayı bekleyin emin olun erkenden gidip görmeden dönmek sizi daha fazla strese sokar öyle olmaktansa bekleyip en güzelini görmek en iyisi
denizalismom KurabiyeninAnnesi123 aynen şimdi gitseniz kalp atışı duyulmazsa vs stres olursunuz . 7. Haftadan sonra gitmek daha iyi 🌸
tugbaerkoc kızlar kaç hafta bebek buyumus du bn şuan 9hftlik bugun konrelle gttim kalp atışı guzl doktor kadn küçük dedi 6cm iyimi sizce
Btlshnnn KurabiyeninAnnesi123 5 haftalık keseyi gördük 6+4 de kalp atışını dinledik canım 5 haftada biraz zor görmen bebeği
ZmrtYksl Şu an 7 haftalık bebeğim 5. ve 6. Hafta da doktora gittiğimde keseyi göremediler alttan bakmak istedi kabul etmedim.29 Nisan randevu aldım kalp atışlarını duymak için.
aysegul1122 5+2 de gittim keseyi göremedi. 5+4 te bir daha gittim keseyi gördü bebeği göremedi 😂 6+2 de başka doktora gittim keseyi de bebeği de gördü. İlk doktor mu göremedi yoksa küçük müydü bilmiyorum 😂