OnlyBaby Kızlar sizce gende varsa mı oluyor. Gende olmayıp çoğul gebelik olanlar varmıdır🤩🫶🏻 birde doğal yollamı oldu??
1_Pandackk OnlyBaby benim genimde var bende doğal oldu ikiz malesef birini kaybettim biri sağ salim doğdu çok şükür
Merve-metin OnlyBaby genlerle alakalı diye biliyorum ailede varsa eğer ve o gen sana da geçtiyse ikiz olma ihtimali yüksek diyorlar benim eşimin ailesinde de benim ailemde de ikiz var bakalım belki benim de olur bilemiyorum canım hayırlısı inşallah 🙏🏻
tatlibebegim_ OnlyBaby tedavi sürecinde olunursa ikiz olunur tabi kız birden fazla yumurta büyütülüyo ya tedavilerde😅
Mrvylmz61 uzumbugusu bence bu kesinlikle doğru. Ailemde ikiz olmamasına rağmen ikiz gebeyim. Ben daha önce çok sık adet olduğum için doktora gidiyordum🥲 15 gün de bir🥲
Ruveydass Benim ailemde yok öncesinde adetimde normal düzeydeydi. Doğal yolla ikiz gebeyim. Nasip bence😊
Merve-metin OnlyBaby mükemmel birlikte büyüyorlar ama bir o kadar zor bişey bence 😂😂bakımı zor tek başına hangisine yetecem korkusu var hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻