Zhdnl Kızlar instagramda bi video gördüm yorumlarını da okudum fayda görenler olmuş ama sizlere de sormak istedim ayrıca link paylaşabilir miyiz video linki yasak değil dimi
Melisaaltnblk Zhdnl bende kullandım o ay hamile kaldım bir sorunumuz yoktu ama kadının yumurtlamasını etkiliyormus o tohum kuzenim önermişti aktardan aldım
_Mother_ Zhdnl yaa valla bana da bu konularda bilgili bir tanıdığım dedi hayıt otu suyunu iç diye bende bu ay doktorun dediğini yapacam olmazsa gelecek ay bunu denicem demiştim faydasını görenler var gibi
Fundamustafa35 aleynanur_gzl merhaba bende hamile kalmak istiyorum eşimde bir problem yok bende yumurtalık catlamiyordu klomen kullandım 2 kutu sol yumurtalığım çatladı adet oluyorum duzenli ama çocuğum olmuyor ne yapabilirim hayıt otunu kullanırsam hamile kalirmiyim lütfen yardımcı olun bana…
aleynanur_gzl Hayır canım ne eşimin nede benim hiçbir sorunumuz yoktu ama sebepsizce olmuyordu bn pazardan aldım
Zhdnl aleynanur_gzl bebek istedikten sonra kaçıncı ayda gebe kaldınız bir de tadı nasıl içimi kolay mı canım
Zhdnl Melisaaltnblk bende alsam mı diye düşünüyorum ya bende takviye edici gıdaları kullanıyorum ama olmadı bende bir sorun yok eşimin sperm kalitesinde bozukluk var o da kullanıyor şu an faydası olur mu bilmiyorum. Tadı neye benziyor içimi kolay mı
buse76 Zhdnl benim eşimde de ileri hız düşük doktor vitamin verdi sende yoksa eşin kullansın biseyler bence
Zhdnl buse76 sperm kalitesinde sorun varmış sanırım canlı kalamıyor özeldeki Sperra vermiş bunu şu an kullanıyor devlet hastanesi profertM vermiş bende art-med kullanıyorum
buse76 Zhdnl anladım canım düzenli bir şekilde kullansın sende üstüne düş eşinin sigara varsa bıraksın alkol vs gercetkten spermi çok etkiliyor bunlar
aleynanur_gzl Ceeee sabah aç karnına ve gece yatmadan önce hastalıgın ilk günü başladım tam 15 gün boyunca kullandım
Zhdnl buse76 eşim sigara alkol hiç bişey kullanmıyor canım 1 buçuk yıllık evliyiz 8 aydır düşünüyoruz bu ay 9. Ay olacak adetime 1 hafta var
zey-nep11 aleynanur_gzl merhabaaa hayır macunu aldım ben kullanıyorum 15 gündür cok merak ediyorum nasl olcak acaba dıye🫶🫶♥️
yssmom hormonları dengeleyici bir etkisi var hayıt sirkesi sayesinde bir arkadaşımın fsh değeri dengelendi