Elifffk0 Kızlar 12 hafta hamileyim bugün ikili tarama testi yaptırdım doktorum bi kız dedi bi erkek en son kız gibi duruyor dedi yanılma olurmu
yeni-annelik Elifffk0 bize ikili testte %90 erkek demişti doktor öyle de oldu ama 16. Haftada tam netleşir
Melike00guven Elifffk0 İlk gebeligimde yaptırmadım ikili tarama testi ama bu defa yaptıracağım nasıl bir yol izleniyor bilgi verir misiniz ?
Figen_Can Elifffk0 Ben 17 haftalık hamileyim dün kontrole gittim cinsiyeti sordum kıza benziyo yandan da bakınca bir çıkıntı var emin olamadım dedi bizde pek öğrenemedik
Elifffk0 Melike00guven ultrasonla muayene ediyor bebeğin gelişimine fln bakıyor bide kan alıyorlar çok bişey yok ❤️
Elifffk0 Figen_Can evet banada öyle dedi ilk erkek gibi duruyor dedi sonra kıza benziyor dedi 16. Haftada gel tekrar bakalım dedi
Figen_Can Elifffk0 Benim ilk olacak inşallah bu yüzden kız erkek farketmiyor sizinki de ilkse farketmesin kız da erkek de ayrı ayrı güzel
Elifffk0 Figen_Can benim 3.bu cnm iki kızım bir daha çocuk düşünmeyecegim için bununda erkek olmasını çok istiyorum nasipse olur 🫶
alparslan21 İkili testin cinsiyet testi olduğunu ilk defa sizden duydum. İkili test bir zeka tarama testidir. Cinsiyet öğrenmek istiyorsanız kramozom testi yani nifty testi yapmak gerekir
yeni-annelik alparslan21 kan vermeden önce ultrasonla (NT) da bakılıyor ya orda bazı doktorlar tahminde bulunabiliyor ondan bahsetmiş hanımefendi