Koalams Kızlar bebeğinizin hareketleri sizde de irkilme oldu mu ben yavaş yavaş hissediyorum ve birden irkiliyorum alışırmıyım korktum birden 😩 nasıl ilerliyor bu süreç anlatırmısınız 🤷🏻♀️🙏🏻
48lipastelboya Koalams çok güzel bi his ve duygu bence alışırsınız hatta hareket etmediği zaman neden etmiyor diye merak edersiniz🌸kaçıncı haftada hissettiniz bu arada
Nisaiste Koalams valla uyicak zaman ne kendi uyuyo ne beni uyutuyo 26 haftalığım 21 den beri hissediyorum ama alışamadım daha hatta bazen vajinaya vuruyo onda havaya sıçrıyorum
Duygumsu Koalams bende 27. Haftadayım bazen geceleri sıçradığım oluyor bir anda vurunca 😄 ilerdeki haftalarda acaba hep böyle mi olacak diyorum
Koalams 48lipastelboya şuan 20+2 günlük iki gündür bişeyler hissediyordum ama şimdi birden sert hissettim ve çok irkildim hep böylemi olucak diye korktum 😂
Nisaiste Koalams 😂😂 ama çok güzel bi duygu inan ilk hareketlerini hissettiğimde o kadar çok ağladım ki hiç bitmesin hareketleri hep hissedeyim dedim kabul olacağı tuttu o an çok şükür o tekmeledikçe ben mutlu oluyom bırak uyutmasın doğunca zaten uyutmicak alıştırma yapıyo 😂😂
48lipastelboya Koalams ilk hamilelikte biraz geç hissediliyor hatta ayırt edilmiyor sert tekmeler gelene kadar 😁