Patito__ Selam arkadaslar dis gebelik sonrasi ayin birinde adet oldum 8 inde bitti bugun 19 unda tekrr adet oldum. Adet duzensizligi yasayan varmi veya hep cok duzenlimi oldunuz? Dis gebelite igne+kurtaj oldum :(
Whereismybaby Patito__ canım ben de aynı durumdayım ama ben iğne olalı daha iki hafta oldu. Benim sürekli kanamam var karın ağrım var. Doktor size kaç ay sonra hsg çektirmenizi ve kaç ay korunmanızı önerdi? Şimdi de tüplerimde sıkıntı mı var da bunu yaşadım diye kafama takıyorum
Patito__ Annesiiy anladim cnm ozmn nornal demekki cok tesekkur ederim cvp icin. Rabbim bidha yasatmasin aminn
Mervetann1- Merhaba evet ben de düşük yaşadım kimyasal olduğu için ve adet tarihim bozuldu 40 45 gün de bir oldum en son adetim subat 22 ve bugün hamile olduğumu öğrendim ama.bu zamana kadar 2 3 kere test yaptırdım hep negatif çıktı
Patito__ Mervetann1- dusukten sonra oluorda dis gebelik sonrasi olani merk ettm nasil gdior die tskler cvp icin
Patito__ Whereismybaby cnm dr bisy demedi ama baska dr a sordm alti ay dedi bazi dr lar uc ay veriyormus ama bn arastirma yaptim dorduncu ayda hamile kalip çocuğu sıkıntılı olan olmus. Oyuzden riske girmicem alti ay koruncam dorduncu veya besinci ayda cektircem ozamana kdrda zaten anca duzene girerim sanki. Bn bitmistim igneden sonra ama bn kirtajda oldum. Sonra bir ay sonra adet oldum on gun sonra tekrr adet oldm :( Ayrica kanama oldugundan dususe geciyor demekte olanlr bnm deger azdi cabuk sıfırlandı tekrr beta sifirlandimi diye baktirin dr demistir zten
Bbk88 Patito__ yine de rahim filmi çektirin dis gebelik sonrasi cektirilmesi gerekiyor diye duydum tıkanma olabiliyormuş çünkü igne ile düşsede⚘️🤲