rabiksu06 Melek3675 benim çevremdekilerde beğenmedi ama ben istediğim için kimseyi dinlemedim anlamı çok hoş birde :)
Enfal_06 LamiyaCetinkaya bu erkekler 🤣 garip isimleri nasıl düşünüyorlar Alex koysa yine razıyım valla 😂
biranne__ Enfal_06 bizimkide Beyazıt ismini bulmuştu aslında çokta tuhaf değil kırmak da istememiştim ama nedense hiç de sevememiştim 😊😊
Enfal_06 biranne__ ben illa koyucam demiyorum eşim koysun istiyorum 🤣 daha kötüsü ne olabilir ki alex koyicam canbartu diyor tamam koyalım dedim benim hoşuma gitti yani bizim aile hepsi emir Muhammet mehmet bunları koymasın da ne koyuyorsa koysun 😂 Beyazıt ismi de güzel ama sen beğenmediysen iyi yapmışsın koymamakla
Gizem9688 Yalın, güney, deniz, altay, tuna, uygar bizdeki secenekler simdilik bu. Eşim hicbirini begenmese de 😂😂 bizimki isimsiz kalacak bence
cLearQueen Ben Devrim kotmak isterdim ama koymam. Evren ismini beğeniyorum.. asil aslan begeniyorum.. eşim yiğit ismini begeniyor. Bilemiyorum😁
beyazkalp BirAskMasali1323 arada yaramaz ama çok akıllı kendini sevdiriyor iyi yani kötü bir huyu yok şuanlık
Enfal_06 biranne__ aynen öyle canım bakalım onun istediği isim olsun hem güzel isim ne olacak 😅 bi duruşu var ismin eşim için özellikle 😂