Minikuzucuk Kızlar benim doktorum günde 2 tane türk kahvesi 1 kupa da filtre kahve dedi sizler ne içebiliyorsunuz ben sürekli içecek içmek istiyorum:(
Ceku00 Minikuzucuk günlük önerdiği kahve miktarı baya fazlaymış çoğu doktor bu kadarını önermiyor ben günlük bir fincan Türk kahvesi 2-3 çay bardağı da çay içiyorum genelde
asell13 Minikuzucuk kakolu süt içiyorum madem suyu 1 fincan kahve kefir muz süt bıztlayıp içiyorum birsürü seçenek var 😅
Pembesarelle2 Minikuzucuk Kahvaltıda süt içiyorum , kendi yaptığım limonatadan tüketiyorum , maden suyu , iki kupa kadar çay içiyorum ama hergün değil kahve sevmediğim için tüketmiyorum
momofmychildren Minikuzucuk çay ve kahveyle aram hiç yok ama arada neskafe içiyorum Limonata içiyorum Bol bol su tüketiyorum
Minikuzucuk Ceku00 ya sanırım ben yanlış anlattım doktor şöyle dedi ya 2 türk kahvesi yada günde 1 kupa filtre kahve
Paronayanne Minikuzucuk bende öyleyim sürekli bir şeyler içmek istiyorum. Su çay süt soda içiyorum . Su dışında hepsi sınırlı tabi ki