Alyaveannesi Ayseeeeylmazzz bence gayet iyi yaa fazla olsa dert boyle olsa dert bende 30 dayken 2 kg dedi cok iri bebek dedi bence kilosu gayet iyi
Emell Ayseeeeylmazzz aynen iste. O beni cok sinir ediyo resmen.sevdigini bile icin almadan yapiyoz. Ama dikkat etcez iyi bakcaz bebislerimize insallah.
Burcu35 Ayseeeeylmazzz bugün gittim 34+4 haftalığım 2327 gr ve çok güzel kilosu dedi. Daha ne olabilir ki bu haftalarda. Sen rutin sana bakan doktorun ne dediğine bak canım
Researcher Ayseeeeylmazzz konuşmaların tümünü okumadım ama bana bebeğinizin kilosu az gelmedi açıkcası aynı haftadakilerle kıyaslayınca acildeki doktor değilde sizin uzmanınız söyleseydi neyse de endişe etmeyin 🙏🏻
Ayseeeeylmazzz Researcher teşekkür ederim canım bende postu acınca herkesin hemen hemen aynı olduğunu görünce rahatladım demekki normal dedim🥰💋
Heycanligebe Ayseeeeylmazzz benim doktorumda Liv hospitalde sadece magnezyum ve maltofer verdi onun için sordum
Alyaveannesi Ayseeeeylmazzz bence sen dert etme normal ya kilosu sonuna kadar daha kilo alir zaten benim yegenim 36 da 2600 du dogumda 3600 dogdu masallah
Hcivelek Ayseeeeylmazzz ayrıca bol bol e vitamini al dedi doktorum. Çiğ badem cezerye kuruyemiş ye insallah kilosuna ulasır
Gozikk Ayseeeeylmazzz annelik işte aynen bende hep iyi şeyler söylesin aöan kötü bişey demesin diye kendimi yiyom 🤗🤗 Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım gelsin kuzular sevelim
Bayankanat Ayseeeeylmazzz Cqnm doktorna danis ariya alerjn falannyoksa aari sutu ic 10 tane ic ama fazla degl sabahlari ac karna 1 tane cok guzel kilo aldiriyor ama doktora sor
Zmraemr Beriliko son haftalarda bebek vitaminleri sizden aldığı için sizin değerleriniz düşüyor ve bu da halsizlik yapıyor her bünye bir olmaz ama bilginiz olsun
Aylasrsn Ayseeeeylmazzz ben decavit kullaniyorum. Ama cok kabiz yapiyor ve kilo aldiriyor. Ama mecburen kullaniyorum suan 33+4 haftaligim 4 gunde bir kullanmaya basladim
Zmraemr Aylasrsn bence aksatmayın vitaminler anne için önemli kilo dediğiniz doğumdan sonra verilir. Bebek son haftalarda vitaminleri sizden alıyor ve sizin değerleriniz düşüyor kansızlık, b12 vs halsizlik yapar bu da