Benimcanimoglum_55 Hafif kolay taşınabilir , puseti küçük ilk aylarda kulllanabileceğim arabaya sığabilecek kolayca katlanabilir bi şey istiyorum.. Ve bütçeme de uygun olsun istiyorum çok mu şey istiyorum 😊 yardımcı olursanız çok sevinirim
Zeynomsu Benimcanimoglum_55 tam olarak bu kriterlere sahiptim. Cybex aldım indirim takip edersen güzel fiyata bulabilirsin
M-Urass_Mom Benimcanimoglum_55 Şu anda E Bebek’te tek fiyat indirimleri var kaçırmayın, göz atın derim. Ben dün 19 bin liralık Kanz X-Go Plus Silver modeli bebek arabasını (puseti dahil) 13 bin liraya aldım. 27 bin liralık hatta 40 küsür bin liralık bebek arabaları bile şu an tek fiyat. E Bebek mağazasında gidip bakmıştım bütçeme uygun olan ve gerçekten kaliteli olan arabalara ve Kanz’ın V-Go modelinde karar kılmıştım. O da 16 bin lira idi. Bu indirim sadece online’a özel. V-Go modelinin stoğu tükendiğinden daha çok özelliği olan bu X-Go Plus modelini tercih ettim. Bayağı da araştırdım. Tavsiye ederim 💕
Benimcanimoglum_55 M-Urass_Mom teşekkür ederim ama şimdi gördüm mesajınızı ve tükenmiş maalesef inşallah bidaha indirime girer
eddaa1 Bende uzun araştırmalarım sonucu hafifliği 360 derede dönüşü tek elle kapanıp açılması gibi özellikleri sebebiyle bagi-neo aldım oğlum henüz doğmadı kullanmadım ama baya kaliteli olduğunu düşünüyorum
Babymom98 Benimcanimoglum_55 bende joie chrome aldim pusetini ayri aldim i snug modelini aldim ikisini 1 ay önce 10 bin 400 e aldim indirim vardi simdi de 12 bine falan geliyor