mucizemgelsin61 Belki saçma olucak ama ilişkiden sonraki gün emar çektirdim birşey olurmu acaba bebekde istiyoruz tabi 🌸 sonuçta hiçbişey belli olmadan sıkıntı olmaz sanırım?
MorKelebek54 mucizemgelsin61 sorunun icinde cevabi vermissin bacim. Evet sacma😂 neyse cevap vereyim tsniki hayir. O zanan daha ortada bebek gebelik dahi olmuyo daha dur bide ertesi gunu 😂
mucizemgelsin61 MorKelebek54 😁😁😁 ahh ben bir takıntılıyım bir bilsennnnn bide çok zor süreçler atlattımm😔 herşeyden korkuyorum teşekkür ederim tatlım beni rahatlattın🤣
esty35 Mr da x ışını olmadığı için hiçbir şey olmaz zaten ertesi gün diyorsunuz ilişkiden sonra bebeğin oluşma süreci 14 günü buluyor:)
MorKelebek54 mucizemgelsin61 olaun canim daha neler neler okuduk burda. En azindan bu ciddi bisi bi nebze. Soda icip benege bisi olur mu diye soran bile var yani 😂
mucizemgelsin61 MorKelebek54 hahaha😀😀 doğrudur canım ya evet pimpirikli insan çok valla herşey okuyabiliyoruz
MorKelebek54 mucizemgelsin61 bence bu kadari pikpiriklilik degil. Tamamen sacmalik.. allah askina sodadan nolcak😂 sicak sutten bbegim yanar ki diye soran var 😂 akil var mantik var yani