Laurana07 Benim gibi 10 haftalık olanlar ne durumdasınız bakalım… benim mide bulantılarım tam gaz devam hiçbir şey yapasım gelmiyor sürekli yatış halindeyim :/
Dlntkesn Laurana07 benim maşallahım var 11+5 iz 1 haftaya yakındır çok rahatım çok şükür hafif kasık,karın ağrısı dışında 😊
Meltemm21 Laurana07 bende 10 haftalık hamileyim ilk günden beri mide bulantısı bel ağrısı hala devam ediyor
06Pembemavi80 Laurana07 ben rahatım çok şükür sadece arada bazen bulantı oluyor . İlaç içiyorum hemen sonra düzeliyor. İlaç olmasa naparmisiz bilmiyorum valla 🙈
YaseminTomar Laurana07 ikiz gebelik 10.haftalığız çok şükür bulantılar geçti fakat sürekli yorgunluk ve uyku hali var onu nasıl yeneceğiz hiç bilmiyorum 🤭
111Anneolmak Benim artık azalmaya başladı şükürler olsun 😅 ama yine de gece prilam ilacı içmeden yatarsam tüm gün bulantı mahvoluyorum 😫
Laurana07 111Anneolmak çok şükür sevindim senin adına ben de geceleri yatmadan önce 1 tane prilam alıyorum yine de gün içersinde devam :/ inşallah bir kaç haftaya azalmaya başlar benimde 🤲🏻
111Anneolmak Laurana07 inşallah canım ben gece yatarken içiyorum bide sabah uyanınca aç karnına içiyorum öyle iyi geliyor ama tamamen ne zaman bitecek bilmiyorum doğru düzgün beslenmedim şu 2 ay 😣
mucizeolsunn Dlntkesn ikili tarama testi yaptırdınız mı ben 12.haftaya randevu aldım nasıl olacak merak ediyorum
Dlntkesn yssmom valla canım bende endişeliym ama normaldir diye düşünüyorum 😊 inşallah sağlıkla gelirler annelik endişe demek galiba 🤣
Zey0910 9 haftalığım mide bulantısı eğer yanlış şeyler yemezsem çok bulanmıyor veya yanmıyor, deneme yanılma yoluyla öğreniyorum😅. Süt ürünü kesinlikle tüketemiyorum.Ama azaldı yine de bayağı. Bel kalça ağrım var bi de.
yssmom 111Anneolmak cevap verdigin icin cok tesekkur ederim internette olumsuz seyler yazilinca etkilendim 😓 saglikla kavusmak nasip olsun
111Anneolmak yssmom bende korkmuştum belirtilerim azaldığında hatta bazen yok oluyordu tamamen eyvah diyordum ama meğer çok normalmiş için rahat olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 💕🫶
Dm_1234 10+3 den merhaba bugün hastaneden çıktım 4 gündür yatış yaparak tedavi oldum aşırı halsizlik kusma bulantı ve beslenme sorunları yaşadım çok şükür bugün ilk kez yediğimi herşeyin tadı geliyor sanki biri gelmiş damagima acı tatsız bir tat bırakmıştı acile nasıl gittigimi bilemedim gücümün geldiğini hissediyorum kokular hafifledi diyebilirim iki aydır mutfağı kapatmıştım çünkü Rabbime yinede çok şükür diyelim gelip geçti dediğimiz günler hızlıca gelsin inşallah 🥰
Lavinya_16 Laurana07 bizde 10+3 olduk, benim hiç bulantım olmadı hep midem yanıyor yediklerime dikkat ettiğimde bile midem yanıyor bende bulantı yerine bunu yaşıyorum 🥲 en son 8 haftalıkken kontrole gittim bir sonraki kontrolüm 12. Haftada aradaki süre çok uzun geliyor bana geçmek bilmiyor bi türlü…
Hyryaytn9004 Lavinya_16 bende de aynı durum mide yanması bitiriyor açken yanıyor yiyince yanıyor hafif yiyince bike yanıyor bide yanında mide ağrısıyla cebelleşiyorum.
mucizeolsunn Laurana07 bugün tam 11 haftalık olduk çok şükür🥰 mide bulantılarım arttı resmen ilaç içmeme rağmen günlük istiğfar ediyorum bide mideme kramplar giriyo böyle olan var mı acaba bi bende mi oluyo merak ettim
Hyryaytn9004 Laurana07 herkesin midesi bulanıyor ama benim mide yanması ve mide ağrısı bunlar dışında herşey gayet normal gidiyor😂