Rumeysamerrt 12 haftalık gebeyim bildiğiniz iyi bir doktor var mı? İlgili, bilgili ve güleryüzlü. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
_ozlmm Rumeysamerrt Burçak Tok’u öneririm muayenehanesi var orada bakıyor çok tatlı çok ilgili ve güler yüzlü bi kadın ben kendisinden çok memnunum tavsiye ederim Cebeci rezidansta Pendik ☺️
Ozdemirinannesi- Rumeysamerrt bende kartalda oturuyorum canım Vera hastanesi doktorumu öneririm ilk oğlumu da onda doğurdum şimdi kızıma gidiyorum hatta az önce geldim muayeneden 😍
Serendipity16 Rumeysamerrt pendik medipol’de aytakin hanım var yoğun bi doktor ama her zaman güleryüzlü ilgili tavsiye ederim
Ozdemirinannesi- Rumeysamerrt evet tabi ben doğumuma hem annemi hem eşimi soktum çok iyi bir doktor Ayşe uğur işleyen 😘 kartalda nerde oturuyorsun
Feyzacnszoglu Rumeysamerrt kadıköyde prof dr ayşe gürbüz ü öneririm kendi doktorum çok bilgili donanımlı ilgili bi doktor. İşini para için yapanlardan değil. Allah korusun sıkıntılı bi hamilelik geçirirseniz perinatalog arama ihtiyacınız bile olmayacak kadar donanımlı.
Mineartcc Rumeysamerrt pendik medipol Aytekin hanım. Normal doğum seven başarılı ilgili tatlı bir doktor fakat baya yoğun randevu alabilme olayı tek sıkıntı olabiliyor
Feyzacnszoglu Tictack merhaba özel muayenehanesi var bağdat caddesinde acıbadem kavacık medistate özel göztepe hastanesinde