buse76 Bir_nazenin01 inşallah canım benim bende çok istiyorum bei yıldır bizde deniyoruz ama hala olmadı inşallah bu ay olur eşime vitamin felan yazdı eşimde ileri hızda sorun çıktı inşallah vitaminle düzelecektir
Bir_nazenin01 buse76 bende çok istiyorum ilk gebeliğimdi 1 ay önce kürtaj oldum 12 haftalıktı o yüzden içim çok yanıyor herkesden dua ister oldum Rabbim nâsip etsin 🥺
buse76 Bir_nazenin01 inşallah canım benim Rabbim ilk önce bizim gibi olmayanlara nasip etsin sonra da olup isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda bizde kalırız inşallah
Rojdademirkol E devlete biraz gec düşüyor verdiğiniz yer özelse ararsanız hemen soylerler. İnşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik olur
Merveee1996 Pamiramsi rabbim hayırlı sağlıklı kolay bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun 🥰
Rabiul Pamiramsi hastaneyi arayıp öğrenebilirsin mail olarak da gönderiyorlar bana öyle yapmışlardı benimde e nabızda gözükmüyor girmemişler
Firstpreg Pamiramsi Evett çok şükür ☺️🥰♥️♥️♥️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Geç döllenme olmuş
buse76 Pamiramsi evet gözünüz aydın ama çok yeni o yüzden çok düşük çıkmış iki gün arayla kan verin artar inşallah ♥️🙏