Pamiramsi Yarın adet günüm normalde, erken test yaptım silik görünüyor gibi ama dedim acaba test mi bozuk bitane daha yaptım. Sizde görüyor musunuz ??? Kan testi vermeye gideceğim gören varsa 😍😍
Pamiramsi Merveee1996 özele gidiyorum hemen ayyy 1 yıl oldu tam 1 senedir deniyoruz artık ağlıyordum neden olmuyor diye titriyorum yaaa
Limonlukekkk Pamiramsi ay canım benım hayırlı haberlerını bekliyoruz inş rabbım kucağını doldursun erken gebelik testı mı o normal test mi erkense iki çizgi net olması gerekir ben adetıme 4 gun kala yapmıştım çift çizgi vardı
Merveee1996 Pamiramsi rabbim hayırlı sağlıklı kolay bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun 🥰
nununundunyasi Pamiramsi bize de haber ver çok sevindim uzun zamandır istiyormuşsun Allah gönlüne göre versin 💕 💕
Pamiramsi zey-nep11 Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🤲🏻 inşallah benim de boş bırakmaz sizin de
nununundunyasi Pamiramsi ben de bariz çizgiye inanmayıp kanda görene kadar tam sevinememiştim kanda gördüğüm gibi ağladım ahahha Allahım isteyen heerkese versin bu mucizeyi 💕
zey-nep11 Pamiramsi benim adetim geçiyor test yaptım yok Bakalım bugün yarın olacak mıyım çok düzenli adetim ama yumurta geç oluyor mesela erken oluyor oluyor bu çok etkiliyor bir insan vücudunu bunu biliyorum ama yine de sinirleniyorum işte diyorum o zaman niye gecikiyorsun yani Çünkü adetimin 15inde ayın biri ila üç arası yumurtlama gördüm bu erken demek yani adet olmam gerekiyordu şimdiye kadar çok saçma bir vücut sistemi bilmiyorum artık çok yoruldum benim de dokuz ay oldu oldu deneyeli
Zeynepkrkytlli Pamiramsi çok silik bı çizgi var canım muhtemelen 3 4 haftalık filan Bı kan ver bakalım